1. Nieuws

  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.
  Jarco Kriek
  9 september 2014
  comments 3
  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.

  De eerste wedstrijd voor de kwalificatie voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk wordt in Praag gespeeld waar Tsjechië de tegenstander is. Het is voor het eerst sinds 1995 dat een EK-kwalificatiewedstrijd in Nederland bij de publieke omroep te zien is. De uitzending begint om 20.00 uur op NPO 3. Het tv-commentaar komt van Frank Snoeks. De analisten Bert van Marwijk en Ronald de Boer gaan vanuit het stadion in Praag in op de verrichtingen van de mannen van Guus Hiddink. Later op de avond zijn in het NOS EK Journaal ook beelden te zien van andere wedstrijden uit groep A, de poule van Oranje én van de overige gespeelde duels.

  Radio en internet

  In een extra lange editie van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 zijn de vertrouwde stemmen van Jack van Gelder en Ronald van der Geer te horen in het live verslag. Fons Groenendijk analyseert de wedstrijd. De uitzending op NPO Radio 1 begint om 20.30 uur. De radiozender is wereldwijd via internet – waar ook de wedstrijd live bekeken kan worden – te volgen. NPO Radio 1 is in Nederland via FM, DAB+ en via alle tv-aanbieders te beluisteren.

  NOSNPOpublieke omroepNPO 3NPO3Nederlands ElftalOranjevoetbalNederlandTsjechiëEKvoetbalFrankrijkNPO Radio 1internetFMetherDABDAB_DAB plus

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl