1. Nieuws

  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.
  Jarco Kriek
  9 september 2014
  comments 3
  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.

  De eerste wedstrijd voor de kwalificatie voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk wordt in Praag gespeeld waar Tsjechië de tegenstander is. Het is voor het eerst sinds 1995 dat een EK-kwalificatiewedstrijd in Nederland bij de publieke omroep te zien is. De uitzending begint om 20.00 uur op NPO 3. Het tv-commentaar komt van Frank Snoeks. De analisten Bert van Marwijk en Ronald de Boer gaan vanuit het stadion in Praag in op de verrichtingen van de mannen van Guus Hiddink. Later op de avond zijn in het NOS EK Journaal ook beelden te zien van andere wedstrijden uit groep A, de poule van Oranje én van de overige gespeelde duels.

  Radio en internet

  In een extra lange editie van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 zijn de vertrouwde stemmen van Jack van Gelder en Ronald van der Geer te horen in het live verslag. Fons Groenendijk analyseert de wedstrijd. De uitzending op NPO Radio 1 begint om 20.30 uur. De radiozender is wereldwijd via internet – waar ook de wedstrijd live bekeken kan worden – te volgen. NPO Radio 1 is in Nederland via FM, DAB+ en via alle tv-aanbieders te beluisteren.

  NOSNPOpublieke omroepNPO 3NPO3Nederlands ElftalOranjevoetbalNederlandTsjechiëEKvoetbalFrankrijkNPO Radio 1internetFMetherDABDAB_DAB plus

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl