1. Nieuws

  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.
  Jarco Kriek
  9 september 2014
  comments 3
  EK-voetbal Tsjechië – Nederland live bij NOS op NPO 3

  De EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal zijn na bijna twintig jaar bij publieke omroep NOS terug. De aftrap is dinsdag 9 september op NPO 3.

  De eerste wedstrijd voor de kwalificatie voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk wordt in Praag gespeeld waar Tsjechië de tegenstander is. Het is voor het eerst sinds 1995 dat een EK-kwalificatiewedstrijd in Nederland bij de publieke omroep te zien is. De uitzending begint om 20.00 uur op NPO 3. Het tv-commentaar komt van Frank Snoeks. De analisten Bert van Marwijk en Ronald de Boer gaan vanuit het stadion in Praag in op de verrichtingen van de mannen van Guus Hiddink. Later op de avond zijn in het NOS EK Journaal ook beelden te zien van andere wedstrijden uit groep A, de poule van Oranje én van de overige gespeelde duels.

  Radio en internet

  In een extra lange editie van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 zijn de vertrouwde stemmen van Jack van Gelder en Ronald van der Geer te horen in het live verslag. Fons Groenendijk analyseert de wedstrijd. De uitzending op NPO Radio 1 begint om 20.30 uur. De radiozender is wereldwijd via internet – waar ook de wedstrijd live bekeken kan worden – te volgen. NPO Radio 1 is in Nederland via FM, DAB+ en via alle tv-aanbieders te beluisteren.

  NOSNPOpublieke omroepNPO 3NPO3Nederlands ElftalOranjevoetbalNederlandTsjechiëEKvoetbalFrankrijkNPO Radio 1internetFMetherDABDAB_DAB plus

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit