Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    EK Vrouwenvoetbal bij NPO en volledig op Eurosport

    Het EK vrouwenvoetbal krijgt deze dagen veel aandacht. De aftrap voor Nederland is zondagavond. De NOS brengt deze openingswedstrijd live op NPO 1. Eurosport brengt alle overige duels.
    Jan-Hein Visser
    16 juli 2017
    comments 2
    EK Vrouwenvoetbal bij NPO en volledig op Eurosport

    Voor het eerst in de historie is Nederland gastheer van het EK voetbal voor vrouwen, met zestien deelnemende landen het grootste Europees kampioenschap tot nu toe. Eurosport zendt alle wedstrijden, inclusief de duels van de Oranjeleeuwinnen, live uit via Eurosport én via de Eurosport Player. Niet eerder waren alle duels van een Europese eindronde vrouwenvoetbal in Nederland rechtstreeks via de televisie te volgen. De openingswedstrijd Nederland-Noorwegen is zondag 16 juli op NPO 1 te zien bij de NOS om 17.55.

     

    Eurosport gebruikt veel camera's

    Eurosport is door de UEFA gevraagd om als host-broadcaster van het toernooi het evenement met een recordaantal camera’s in beeld te brengen. In de eerste fase van het toernooi worden de verrichtingen in de zeven verschillende stadions door twaalf camera’s gevolgd, vanaf de halve finales staan er zelfs veertien opgesteld. Namens Eurosport doen voetbalcommentatoren Herman Hobert, Ragnar Niemeijer, Robert Reijmerink en Carlo Wilmots afwisselend verslag bij de beelden.

    NPO 1NOSEKVoetbalVrouwenvoetbalEurosport

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview