1. Nieuws

  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD.
  Jarco Kriek
  21 november 2015
  comments 14
  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet
  Foto: ANP

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD-beeldkwaliteit.


  Alle digitaal kijkende klanten van Ziggo kunnen via het gratis sportkanaal Ziggo Sport naar de voetbalwedstrijd Real Madrid – FC Barcelona kijken. Bij andere aanbieders is de voetbalwedstrijd via betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. Hiervoor dient de kijker bij deze andere aanbieders wel een abonnement op de betaalzender af te nemen. Niet Ziggo-klanten kunnen gratis via internet naar de voetbalwedstrijd kijken. Om een geldig toegangsbewijs voor de digitale tribune van Ziggo Sport te krijgen, dient men wel eerst vooraf deze aanmelding aan te vragen. De aftrap van de voetbalwedstrijd is om 18.15 uur. Op Ziggo Sport begint de voorbeschouwing om 17.00 uur. Als analist is onder anderen Jan Boskamp aanwezig.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP Bennie Stout

  Bennie Stout
  NPO 3 om 09:05 uur
  1930. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet Benjamin 'Bennie' Stout de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Zappen.blog.nl