1. Nieuws

  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD.
  Jarco Kriek
  21 november 2015
  comments 14
  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet
  Foto: ANP

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD-beeldkwaliteit.


  Alle digitaal kijkende klanten van Ziggo kunnen via het gratis sportkanaal Ziggo Sport naar de voetbalwedstrijd Real Madrid – FC Barcelona kijken. Bij andere aanbieders is de voetbalwedstrijd via betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. Hiervoor dient de kijker bij deze andere aanbieders wel een abonnement op de betaalzender af te nemen. Niet Ziggo-klanten kunnen gratis via internet naar de voetbalwedstrijd kijken. Om een geldig toegangsbewijs voor de digitale tribune van Ziggo Sport te krijgen, dient men wel eerst vooraf deze aanmelding aan te vragen. De aftrap van de voetbalwedstrijd is om 18.15 uur. Op Ziggo Sport begint de voorbeschouwing om 17.00 uur. Als analist is onder anderen Jan Boskamp aanwezig.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl