1. Nieuws

  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD.
  Jarco Kriek
  21 november 2015
  comments 14
  El Clásico Real Madrid – Barcelona live op tv en internet
  Foto: ANP

  De Spaanse voetbalkraker Real Madrid – FC Barcelona – ook wel El Clásico genoemd – is zaterdag 21 november live via tv en internet te bekijken. Via de satelliet zelfs in Ultra HD-beeldkwaliteit.


  Alle digitaal kijkende klanten van Ziggo kunnen via het gratis sportkanaal Ziggo Sport naar de voetbalwedstrijd Real Madrid – FC Barcelona kijken. Bij andere aanbieders is de voetbalwedstrijd via betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. Hiervoor dient de kijker bij deze andere aanbieders wel een abonnement op de betaalzender af te nemen. Niet Ziggo-klanten kunnen gratis via internet naar de voetbalwedstrijd kijken. Om een geldig toegangsbewijs voor de digitale tribune van Ziggo Sport te krijgen, dient men wel eerst vooraf deze aanmelding aan te vragen. De aftrap van de voetbalwedstrijd is om 18.15 uur. Op Ziggo Sport begint de voorbeschouwing om 17.00 uur. Als analist is onder anderen Jan Boskamp aanwezig.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl