Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eredivisie Live bij steeds meer televisieaanbieders

    Het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live, dat aanstaande vrijdag zal beginnen, sluit met steeds meer kleinere distributeurs doorgifte-overeenkomsten.
    Jarco Kriek
    26 augustus 2008
    comments 0
    Eredivisie Live bij steeds meer televisieaanbieders
    Het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live, dat aanstaande vrijdag zal beginnen, sluit met steeds meer kleinere distributeurs doorgifte-overeenkomsten. Het kanaal zal ook via het kabelnetwerk van CAIW en het glasvezelnetwerk van XMS beschikbaar komen.

    Bij CAIW kan men vanaf de start kijken naar Eredivisie Live. Een abonnement kost €11,95 per maand. Abonnees van XMS zullen nog twee maanden moeten wachten op Eredivisie Live. XMS verwacht op 1 november te kunnen beginnen met het aanbieden van het voetbalkanaal via haar glasvezelnetwerk. Ook bij XMS moet de abonnee €11,95 per maand betalen om naar live eredivisievoetbal te kunnen kijken.
     
    Beide distributeurs zullen maximaal vier Eredivisie Live kanalen gelijktijdig gaan uitzenden. Dit doen bijna alle televisieaanbieders die een overeenkomst hebben gesloten met Eredivisie Live. Alleen CanalDigitaal en Digitenne zullen maximaal twee Eredivisie Live kanalen gelijktijdig uitzenden.
    Eredivisie LiveCAIWXMS

    Reacties

  1. TV-TIP Pointer

    Pointer
    NPO 2 om 20:26 uur
    Nederlandse gemeenten komen slachtoffers van de toeslagenaffaire te hulp via een speciale ondersteuningsregeling. Omdat het Rijk geen landelijke regels aangeeft, zijn er echter grote verschillen tussen de gemeentes.

    TV-TIP Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

    Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?
    SBS6 om 20:30 uur
    Wanneer iemand zonder voorbereiding verkast naar een ander land om daar een nieuw leven op te bouwen, is de kans groot dat deze droom in duigen valt. Dat was het geval bij Anneke, die in Egypte wilde werken als haarstylist, maar ontdekte dat niemand behoefte had aan een kort-pittig paars kapsel. Teleurgesteld dacht zij nog eens goed na over haar toekomst en liet ons in spanning achter. In deze aflevering is te zien hoe het nu met haar gaat en of Anneke en blaffer Dana nog steeds in Egypte wonen.

    Interview