1. Nieuws

  Eredivisie Live HD voor voetbalklassieker Ajax – PSV te zien bij CanalDigitaal

  In ieder geval op 20 november kan men via de satelliet naar Eredivisie voetbal in HD-kwaliteit kijken. Dat heeft M7 Group S.A, de eigenaar van televisie-aanbieder CanalDigitaal, bekend gemaakt.
  Jarco Kriek
  28 september 2010
  comments 0
  Eredivisie Live HD voor voetbalklassieker Ajax – PSV te zien bij CanalDigitaal

  In ieder geval voor 20 november voegt CanalDigitaal het HD-kanaal Eredivisie Live HD aan haar zenderaanbod toe. Dat heeft eigenaar M7 Group S.A vandaag aan Totaal TV bekend gemaakt. Een exacte datum kan het Luxemburgse televisiebedrijf echter nog niet zeggen.

  Hierdoor is het zeker dat de eerstkomende voetbalklassieker Ajax – PSV bij CanalDigitaal in HD-kwaliteit te zien is. Dat M7 Group S.A op dit moment nog geen exacte datum kan noemen komt door de versnelde migratie van de Eredivisie Live klanten op haar platform van MPEG2 naar MPEG4. Alle Eredivisie Live klanten die nog niet eerder zijn ingegaan op een migratie-aanbod krijgen de mogelijkheid om zonder meerkosten in bezit te komen van een HD-ontvanger die nodig is om naar HD- en MPEG4-kanalen te kunnen kijken. Men moet in dat geval wel een contractverlenging van 12 maanden aangaan. Het SD-kanaal Eredivisie Live 1 blijft, ondanks dat Eredivisie Live HD een HD-simulcast van dit kanaal is, voorlopig nog bij CanalDigitaal beschikbaar. Er komt in de loop van volgende maand wel een einde aan de MPEG2 satellietverspreiding van het tweede voetbalkanaal Eredivisie Live 2.

  Zoals Totaal TV al eerder berichtte komt er ook bij CanalDigitaal een prijsverhoging voor het Eredivisie Live abonnement. Vanaf 1 januari 2011 verhoogt CanalDigitaal de prijs naar € 11,95 per maand voor abonnees die het Top-pakket abonnement afnemen. Neemt men Eredivisie Live af in combinatie met alle andere abonnementen dan wordt de nieuwe abonnementsprijs € 12,95 per maand. Deze prijsaanpassing komt overigens niet alleen door de komst van het HD-kanaal. Eredivisie Live heeft de inkoopprijs voor distributeurs onlangs met enkele euro’s per maand verhoogd. Het aanbieden van HD-kanalen, de aankoop van nieuwe uitzendrechten voor nationale- en internationale voetbalcompetities en een Video on Demand platform zijn hier volgens Eredivisie Live de oorzaak van.


  CanalDigitaalM7 group S.AHDTVEredivisie Live HDEredivisie Liveprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP 28 Weeks Later

  28 Weeks Later
  RTL 7 morgen om 00:35 uur
  De uitbraak van het levensgevaarlijke Rage-virus heeft de bevolking van het Verenigd Koninkrijk bijna uitgeroeid. Het Amerikaanse leger heeft zich in Londen gevestigd om orde op zaken te stellen. Overlevenden krijgen te horen dat het veilig is om terug te keren naar de stad. Maar dan slaat 28 weken na de eerste uitbraak van het virus, het noodlot opnieuw toe en lijkt het einde van de mensheid nabij.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl