1. Nieuws

  Eredivisie Live niet in financiële problemen maar voorlopig nog geen HDTV

  Eredivisie Live zegt op koers te zijn en zelfs winst te maken. Dat staat in schril contrast met de berichten dat een fusie met Sport1 nog de enige uitweg voor de voetbalzender zou zijn.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2009
  comments 0
  Eredivisie Live niet in financiële problemen maar voorlopig nog geen HDTV

  Geruchten over financiële problemen bij de voetbalzender Eredivisie Live worden door de zender zelf ten stelligste ontkend. “We zitten op koers.” Het staat in schril contrast met andere geluiden over de voetbalzender.

  Dit alles blijkt uit een artikel dat deze week in Totaal TV staan en vanaf nu in een uitgebreidere versie op deze internetsite te lezen is. Daaruit blijkt ook dat één of meer HD kanalen voorlopig niet bij Eredivisie Live nog niet te verwachten zijn. De zender wil het beschikbare budget op dit moment in zijn geheel gebruiken om de programmering inhoudelijk te verbeteren. Wel houdt Eredivisie Live de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Maar wil dus geen toezeggingen voor de toekomst over de komst van HDTV maken.

  Lees het gehele verhaal over de financiële situatie, HDTV en de toekomstplannen van Eredivisie Live hier.
   
   
  HDTVEredivisie LiveCanalDigitaalZiggoKPNDigitenneUPCCAIW

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl