1. Nieuws

  Eredivisie Live niet in financiële problemen maar voorlopig nog geen HDTV

  Eredivisie Live zegt op koers te zijn en zelfs winst te maken. Dat staat in schril contrast met de berichten dat een fusie met Sport1 nog de enige uitweg voor de voetbalzender zou zijn.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2009
  comments 0
  Eredivisie Live niet in financiële problemen maar voorlopig nog geen HDTV

  Geruchten over financiële problemen bij de voetbalzender Eredivisie Live worden door de zender zelf ten stelligste ontkend. “We zitten op koers.” Het staat in schril contrast met andere geluiden over de voetbalzender.

  Dit alles blijkt uit een artikel dat deze week in Totaal TV staan en vanaf nu in een uitgebreidere versie op deze internetsite te lezen is. Daaruit blijkt ook dat één of meer HD kanalen voorlopig niet bij Eredivisie Live nog niet te verwachten zijn. De zender wil het beschikbare budget op dit moment in zijn geheel gebruiken om de programmering inhoudelijk te verbeteren. Wel houdt Eredivisie Live de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Maar wil dus geen toezeggingen voor de toekomst over de komst van HDTV maken.

  Lees het gehele verhaal over de financiële situatie, HDTV en de toekomstplannen van Eredivisie Live hier.
   
   
  HDTVEredivisie LiveCanalDigitaalZiggoKPNDigitenneUPCCAIW

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl