Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eredivisie Live via Philips Smart TV

    Na de internettelevisieplatformen van Samsung en Xbox 360 is Eredivisie Live vanaf nu ook via Philips-televisies met Smart TV functionaliteit beschikbaar.
    Jarco Kriek
    11 februari 2013
    comments 0
    Eredivisie Live via Philips Smart TV

    Na de internettelevisieplatformen van Samsung en Xbox 360 is Eredivisie Live vanaf nu ook via Philips-televisies met Smart TV functionaliteit beschikbaar. Er kan naar live-wedstrijden en samenvattingen gekeken worden.

    De komst van Eredivisie Live naar de Philips-televisie is mogelijk door een overeenkomst dat het voetbalkanaal met tv-fabrikant TP Vision – die onder de merknaam Philips-televisies op de markt brengt – is gesloten. De hiervoor benodigde Eredivisie Live-app is alleen beschikbaar op televisiemodellen en enkele Blu-ray spelers en Home Cinemasets die in 2012 of 2013 op de markt zijn gekomen.

    Live voetbal tegen betaling

    Met de app kunnen huishoudens met een Philips Smart TV tegen betaling losse wedstrijden bestellen of gratis Eredivisie-samenvattingen bekijken. De prijs voor een losse wedstrijd van Eredivisie Live bedraagt €6,95 per wedstrijd. De live wedstrijden via de Eredivisie Live-app kunnen worden bekeken in haarscherpe kwaliteit. Zo heeft men toegang tot het brede aanbod uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, UEFA Europa League, DFB Pokal, Coppa Italia, League Cup en de FA Cup. Als extra service is het bovendien mogelijk om via de app vanaf elke maandag na een speelronde gratis de samenvattingen van de Eredivisie-wedstrijden te bekijken.

    Logische stap

    Arno de Jong, directeur Media & Marketing van Eredivisie Live: "Sinds de introductie van de Eredivisie Live mobiele app vinden onze live wedstrijden gretig aftrek op iPhones en Android smartphones. Met een specifieke app voor Philips Smart TV’s hebben de voetbalfans weer een extra mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van ons brede voetbalaanbod." TP Vision spreekt van een logische stap. "Of het nu om premium video’s, gemiste programma’s of films gaat: de Philips Smart TV-bezitter maakt steeds vaker gebruik van de beschikbare diensten op SmartTV", aldus Mattijs de Valk, Business Development Manager bij TP Vision. "Binnen deze ontwikkeling is de introductie van de Eredivisie Live app eigenlijk volkomen vanzelfsprekend."

    Eredivisie LivePhilipsSmart TVTP Visionconnected tvinternettelevisieinternettelevisieplatformSmart Hub TVSamsungMicrosoftXbox 360spelconsolevoetbal

    Reacties