1. Nieuws

  Eredivisie-topper PSV – Feyenoord gratis bij KPN

  KPN en dochterbedrijven XS4all en Telfort bieden alle abonnees zondag 18 september gratis de topper uit de Eredivisie PSV – Feyenoord aan. De wedstrijd wordt op betaalzender FOX Sports uitgezonden.
  Jarco Kriek
  16 september 2016
  comments 9
  Eredivisie-topper PSV – Feyenoord gratis bij KPN

  Om alle klanten met het tv-product Interactieve TV met live voetbal kennis te laten maken, geeft KPN het hele weekend het voetbalkanaal FOX Sports 1 op voorkeuzekanaal 37 door. Dit weekend wordt in de Eredivisie onder meer de topper PSV – Feyenoord gespeeld.  KPN-klanten die via Digitenne naar tv kijken, kunnen helaas niet van het gratis weekend FOX Sports 1 genieten. Naast de voetbaltopper in Eindhoven worden dit weekend ook de wedstrijden Vitesse – Go Ahead Eagles, Sparta – NEC en Heracles – Ajax uitgezonden. Daarnaast zijn enkele studioprogramma’s waaronder De tafel van Kees op het voetbalkanaal te zien.

   

  KPN op zoek naar meer abonnees

  KPN is op zoek naar meer abonnees voor betaalzender FOX Sports. Het wil met het gratis kijkweekend een breder publiek met FOX Sports kennis laten maken. De wens voor meer FOX Sports-abonnees heeft alles te maken met de onlangs gesloten nieuwe distributieovereenkomst met de betaalzender. Herin is nu een afdracht voor iedere KPN-abonnee afgesproken. Door meer abonnementen tegen een goedkopere prijs te verkopen, hoopt KPN meer inkomsten te genereren.

  PSVFeyenoordXS4AllTelfortFox SportsEredivisieKPNTele2KPNZiggoVodafoneCaiwayCanalDigitaalFOXFOX SportsvoetbaleredivisieEredivisie Media & MarketingFOX International Channels Benelux

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl