Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Erica Op Reis en The Voice of Holland scoren goed

    RTL 4 blijft met de kijkhit The Voice of Holland de vrijdagavond domineren. In het kielzog van de talentenjacht worden andere programma’s meegetrokken.
    Jarco Kriek
    15 september 2012
    comments 0
    Erica Op Reis en The Voice of Holland scoren goed
    Foto: ANP

    RTL 4 blijft met de kijkhit The Voice of Holland de vrijdagavond domineren. In het kielzog van de talentenjacht worden andere programma’s meegetrokken. Ook Erica Op Reis van Omroep Max weet de weg naar de kijker weer te vinden.

    The Voice of Holland lijkt ten opzichte van het vorige seizoen toch over de gehele linie kijkers te verliezen. De vierde aflevering werd door drie miljoen mensen bekeken. De Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden scoort als voorprogramma van de talentenjacht met 1,9 miljoen kijkers ook goed. Big Fat Gypsy Wedding dat RTL 4 als nagerecht serveert, doet het met 1,3 miljoen kijkers boven verwachting. Tussen de RTL 4-programma's wist alleen het NOS 8 Uur Journaal op Nederland 1 zich met 1,65 miljoen mensen zich staande te houden.

    Erica Terpstra in haar tweede jeugd

    Het nieuwe seizoen van Erica Op Reis – waarin Erica Terpstra haar blik over de wereld uitspreidt – blijkt voor Omroep MAX wederom een schot in de roos. Erica Terpstra is na een carrière als actief sportster, de politiek en bestuurder in de sport nu als aanstormend talent in de tv-business aan de slag gegaan. En dat wordt door de Nederlandse kijker meer dan gewaardeerd. Het tv-programma scoorde met 1,1 miljoen kijkers een ruime voldoende. Meer dan bijvoorbeeld Politie Antwerpen van de TROS dat op hetzelfde tv-kanaal Nederland 1 niet meer dan 853.000 kijkers aan zich wist te binden.

    RTL 4Omroep MAXNederland 1The Voice of HollandErica Op ReisGoede Tijden Slechte TijdenBig Fat Gypsy WeddingNOS Journaal

    Reacties