1. Nieuws

  Estland – Nederland live op SBS6

  Het voor het Nederlands voetbal belangrijke tweeluik tegen Estland en Andorra is voor de voetballiefhebber live op SBS6 te volgen.
  Jarco Kriek
  6 september 2013
  comments 0
  Estland – Nederland live op SBS6

  Het voor het Nederlands voetbal belangrijke tweeluik tegen Estland en Andorra is voor de voetballiefhebber live op SBS6 te volgen.

  Mocht het Nederlands Elftal beide wedstrijden winnen dan is men verzekerd van deelname aan het WK voetbal 2014 in Brazilië. De eerste wedstrijd speelt Oranje op vrijdag 6 september in Talinn tegen Estland. De rechtstreekse uitzending op SBS6 begint om 20.00 uur. Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Talinn neemt Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld voor zijn rekening en voorziet Leo Oldenburger de wedstrijd van commentaar.

  SBS6SBS 6EstlandNederlandNederlands ElftalvoetbalWK voetbalBraziliëWK 2014OranjeSBS Broadcasting

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl