1. Nieuws

  Estland – Nederland live op SBS6

  Het voor het Nederlands voetbal belangrijke tweeluik tegen Estland en Andorra is voor de voetballiefhebber live op SBS6 te volgen.
  Jarco Kriek
  6 september 2013
  comments 0
  Estland – Nederland live op SBS6

  Het voor het Nederlands voetbal belangrijke tweeluik tegen Estland en Andorra is voor de voetballiefhebber live op SBS6 te volgen.

  Mocht het Nederlands Elftal beide wedstrijden winnen dan is men verzekerd van deelname aan het WK voetbal 2014 in Brazilië. De eerste wedstrijd speelt Oranje op vrijdag 6 september in Talinn tegen Estland. De rechtstreekse uitzending op SBS6 begint om 20.00 uur. Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Talinn neemt Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld voor zijn rekening en voorziet Leo Oldenburger de wedstrijd van commentaar.

  SBS6SBS 6EstlandNederlandNederlands ElftalvoetbalWK voetbalBraziliëWK 2014OranjeSBS Broadcasting

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl