1. Nieuws

  Eurosport HD-evenementenkanalen niet in Nederland en België

  De Europese sportzender Eurosport brengt via de nieuwe tv-dienst Eurosport 360 maar liefst negen extra tv-kanalen naar het televisiescherm van de sportliefhebber.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2013
  comments 0
  Eurosport HD-evenementenkanalen niet in Nederland en België

  De Europese sportzender Eurosport brengt via de nieuwe tv-dienst Eurosport 360 maar liefst negen extra tv-kanalen naar het televisiescherm van de sportliefhebber.

  Deze negen HD-evenementenkanalen – of een deel hiervan – zijn alleen beschikbaar bij grote sportevenementen waarvan Eurosport de uitzendrechten heeft en waarbij wedstrijden of wedstrijdonderdelen gelijktijdig wordt gespeeld. Eurosport biedt al langere tijd een soortgelijke dienst via de mobiele tv-dienst Eurosport Player via internet aan. Eurosport 360 wordt onder andere ingezet bij de tennistoernooien Australian Open, Roland Garros en US Open.

  Voorlopig alleen in Duitsland

  Eurosport heeft Eurosport 360 vooralsnog alleen in Duitsland via tv-aanbieder Sky Deutschland gepresenteerd. In Nederland kijken duizenden satellietkijkers via een in Duitsland afgesloten abonnement via de satelliet naar Sky Deutschland. Door de uitbreiding met Eurosport 360 wordt in Duitsland het aantal uitzenduren in volwaardige HD-kwaliteit bij Eurosport tot meer dan vijfduizend per jaar uitgebreid. Eurosport Benelux-woordvoerder Diederik Jansen laat aan Totaal TV weten dat er geen plannen zijn om Eurosport 360 op korte of langere termijn ook via Nederlandse en Belgische tv-aanbieders te gaan verspreiden.
  EurosportEurosport 2Eurosport HDEurosport 2 HDEurosport 360tennisAustralian OpenUS OpenRoland GarrosEurosport Player

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Der Untergang

  Der Untergang
  BBC two morgen om 00:20 uur
  Berlijn, april 1945. Hitler (Bruno Ganz) heeft zich, met enige van zijn generalen en vertrouwelingen, verschanst in zijn Bunker onder de Rijkskanselarij. Onder hen is ook Traudl Junge, Hitlers privé secretaresse, die hem niet in de steek wil laten. Terwijl de situatie buiten escaleert - het Rode Leger rukt fors op en in de door bombardementen getekende stad spelen zich wanhopige taferelen af - ondergaat Hitler de ineenstorting van zijn Derde Rijk achter de dikke muren van de bunker.

  Zappen.blog.nl