1. Nieuws

  Eurosport HD-evenementenkanalen niet in Nederland en België

  De Europese sportzender Eurosport brengt via de nieuwe tv-dienst Eurosport 360 maar liefst negen extra tv-kanalen naar het televisiescherm van de sportliefhebber.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2013
  comments 0
  Eurosport HD-evenementenkanalen niet in Nederland en België

  De Europese sportzender Eurosport brengt via de nieuwe tv-dienst Eurosport 360 maar liefst negen extra tv-kanalen naar het televisiescherm van de sportliefhebber.

  Deze negen HD-evenementenkanalen – of een deel hiervan – zijn alleen beschikbaar bij grote sportevenementen waarvan Eurosport de uitzendrechten heeft en waarbij wedstrijden of wedstrijdonderdelen gelijktijdig wordt gespeeld. Eurosport biedt al langere tijd een soortgelijke dienst via de mobiele tv-dienst Eurosport Player via internet aan. Eurosport 360 wordt onder andere ingezet bij de tennistoernooien Australian Open, Roland Garros en US Open.

  Voorlopig alleen in Duitsland

  Eurosport heeft Eurosport 360 vooralsnog alleen in Duitsland via tv-aanbieder Sky Deutschland gepresenteerd. In Nederland kijken duizenden satellietkijkers via een in Duitsland afgesloten abonnement via de satelliet naar Sky Deutschland. Door de uitbreiding met Eurosport 360 wordt in Duitsland het aantal uitzenduren in volwaardige HD-kwaliteit bij Eurosport tot meer dan vijfduizend per jaar uitgebreid. Eurosport Benelux-woordvoerder Diederik Jansen laat aan Totaal TV weten dat er geen plannen zijn om Eurosport 360 op korte of langere termijn ook via Nederlandse en Belgische tv-aanbieders te gaan verspreiden.
  EurosportEurosport 2Eurosport HDEurosport 2 HDEurosport 360tennisAustralian OpenUS OpenRoland GarrosEurosport Player

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Smeerpijperij natuurlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Hunger Games

  The Hunger Games
  RTL 7 om 20:30 uur
  Het voormalige Noord Amerika is nu het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden in een gigantische arena gezet, waar er slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.

  Zappen.blog.nl