Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eva Jinek hele zomer op de buis op vroeger tijdstip

    Vanaf maandag 5 juni is Eva Jinek weer terug met haar talkshow op NPO 1 en dat drie maanden lang.
    Jan-Hein Visser
    5 juni 2017
    comments 0
    Eva Jinek hele zomer op de buis op vroeger tijdstip
    Foto ANP

    Eva Jinek is vanaf maandag elke werkdag op NPO 1 met haar talkshow te zien. Ze lost Jeroen Pauw af die pas begin begin september weer op de buis is. Jinek bespreekt in opdracht van KRO-NCRV dagelijks de actualiteiten. Dit doet ze niet op het oude tijdstip. Waar veel kijkers al niet blij waren met de overlap van Nieuwsuur is deze nu nog groter want Jinek begint al om 22.10 uur. Dit is de komende weken ook zo. In elk geval zolang Lekker Laat van Paul de Leeuw nog te zien is. Of die show een lang leven beschoren is lijkt twijfelachtig. Alle recensies van zijn nieuwe show zijn tot op heden negatief.

    Eva JinekPaul de LeeuwLekker LaatJeroen PauwNPO 1

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview