1. Nieuws

  EXQI Sport heeft exclusieve hockeyrechten België

  Hockey is in en daardoor staan televisiezenders nu in de rij voor de uitzendrechten van hockeywedstrijden. In Belgie is de Europese competitie te zien bij EXQI Sport en in Nederland bij Net5.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2008
  comments 0
  EXQI Sport heeft exclusieve hockeyrechten België

  EXQI Sport heeft de exclusieve uitzendrechten van de European Hockey League (EHL) in de wacht weten te slepen. Dit weekeind waren de eerste twee speeldagen in Amsterdam al te zien op EXQI Sport. Het komende weekeind zijn de drie volgende speeldagen die in België gehouden worden te zien.

  Naast diverse wedstrijden die live worden uitgezonden zijn alle andere wedstrijden integraal op een ander tijdstip te zien. In het komende weekeind zijn de Belgische hockeyploegen KHC Leuven en Waterloo Ducks in de EHL actief.

  In Nederland zijn de wedstrijden van de EHL live te zien via Net5. Dit seizoen is de tweede keer dat de EHL georganiseerd wordt en dient ter vervanging van de voormalige Europa Cup I en II. Het principe is gelijk aan het bekende ‘Champions League’-model, dat ook gebruikt wordt bij onder andere voetbal en volleybal. Hockey is sinds het succes van het vrouwenteam tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Beijing razend populair in Nederland. Het live verslag van de EHL op Net5 wordt gegeven door Minke Booij die afgelopen zomer nog in China de gouden hockey medaille won.

  hockeyEXQINet5

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl