1. Nieuws

  EXQI Sport heeft exclusieve hockeyrechten België

  Hockey is in en daardoor staan televisiezenders nu in de rij voor de uitzendrechten van hockeywedstrijden. In Belgie is de Europese competitie te zien bij EXQI Sport en in Nederland bij Net5.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2008
  comments 0
  EXQI Sport heeft exclusieve hockeyrechten België

  EXQI Sport heeft de exclusieve uitzendrechten van de European Hockey League (EHL) in de wacht weten te slepen. Dit weekeind waren de eerste twee speeldagen in Amsterdam al te zien op EXQI Sport. Het komende weekeind zijn de drie volgende speeldagen die in België gehouden worden te zien.

  Naast diverse wedstrijden die live worden uitgezonden zijn alle andere wedstrijden integraal op een ander tijdstip te zien. In het komende weekeind zijn de Belgische hockeyploegen KHC Leuven en Waterloo Ducks in de EHL actief.

  In Nederland zijn de wedstrijden van de EHL live te zien via Net5. Dit seizoen is de tweede keer dat de EHL georganiseerd wordt en dient ter vervanging van de voormalige Europa Cup I en II. Het principe is gelijk aan het bekende ‘Champions League’-model, dat ook gebruikt wordt bij onder andere voetbal en volleybal. Hockey is sinds het succes van het vrouwenteam tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Beijing razend populair in Nederland. Het live verslag van de EHL op Net5 wordt gegeven door Minke Booij die afgelopen zomer nog in China de gouden hockey medaille won.

  hockeyEXQINet5

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl