1. Nieuws

  Fenerbahce – Ajax live op RTL 7

  De Europa League-wedstrijd Fenerbahce – Ajax is live op RTL 7 te zien. De gelijktijdig gespeelde Europese wedstrijd van FC Groningen is live op betaalzender FOX Sports te bekijken.
  Jarco Kriek
  22 oktober 2015
  comments 0
  Fenerbahce – Ajax live op RTL 7
  Foto: ANP

  De Europa League-wedstrijd Fenerbahce – Ajax is live op RTL 7 te zien. De gelijktijdig gespeelde Europese wedstrijd van FC Groningen is live op betaalzender FOX Sports te bekijken.


  RTL 7 heeft in Nederland de Europa League-uitzendrechten voor het open net. Het zendt vanwege commerciële redenen alleen de wedstrijden van AZ en Ajax live uit. De derde speelronde van de Europa League wordt op donderdag 22 oktober gespeeld. Op RTL 7 en FOX Sports begint een studioprogramma om 18.00 uur. Bij RTL 7 is Wilfred Genee de presentator en zijn Wim Kieft en Johan Derksen de analisten. Op beide zenders is de wedstrijd AZ – FC Augsburg vanaf 19.00 uur live te zien. RTL 7 vervolgt om 21.00 uur met het live verslag van Fenerbahce – Ajax. FOX Sports zendt op hetzelfde tijdstip Slovan Liberec – FC Groningen uit. Op beide zenders kan men aansluitend samenvattingen van alle Europa League-wedstrijden zien.

  Europa League op NPO Radio 1

  De voetballiefhebber kan op de radio de Europa League via NPO Radio 1 volgen. De uitzending van NOS Langs de lijn begint om 21.00 uur. Er is uitgebreid aandacht voor de wedstrijd Fenerbahce – Ajax, maar ook de verrichtingen van FC Groningen worden niet vergeten.

  RTL 7RTL7FOX SportsFOXEuropa LeaguevoetbalFenerbahceAZAjaxGroningenFC GroningenWilfred GeneeWim KieftJohan DerksenEuropaUEFAvoetbalNPO Radio 1NPOpublieke omroepNOSLangs de lijn

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl