Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ferry Maat en Lex Harding beginnen met internetradio

    DJ’s Ferry Maat en Lex Harding beginnen ieder op korte termijn met een eigen radiozender. Deze zijn alleen via het internet te beluisteren.
    Jarco Kriek
    30 maart 2015
    comments 7
    Ferry Maat en Lex Harding beginnen met internetradio

    DJ’s Ferry Maat en Lex Harding beginnen ieder op korte termijn met een eigen radiozender. Deze zijn alleen via het internet te beluisteren. Beiden zijn niet de eerste oud-dj’s met een eigen internetradiozender.


    Ferry Maat begint op korte termijn met zijn radiozender Soul Show Radio. Naast soulmuziek zijn ook oude en nieuwe afleveringen van de Soul Show te beluisteren. Maat begint met zijn eigen radiozender omdat tot nu toe geen enkel radiozender interesse in het radioprogramma heeft getoond. NPO Radio 6 had wel oren naar de komst van de Soul Show, maar de radiozender wordt naar alle waarschijnlijkheid op 1 januari 2016 vanwege bezuinigingen door de publieke omroep het zwijgen opgelegd.

    Lex Harding begint gouwe ouwe zender

    Lex Harding is eveneens met de voorbereiding van een internetradiozender bezig. De zender krijgt de naam LX Classics en laat hits uit de jaren ’60 tot ’90 horen. De focus ligt daarbij voornamelijk op muziek uit het zeezendertijdperk. Ferry Maat en Lex Harding zijn niet de enige oud-dj’s met een eigen internetradiozender. Zo brengt Jan van Veen Candelight via het internet naar de luisteraars. Kees Baars doet dat met Countdown Café.

    Ferry MaatLex HardingSoulshowLX Classicsinternetinternetradioradiomuziekzeezender

    Reacties