1. Nieuws

  Film1 Action vanaf februari bij Tele2

  Vanaf 1 februari is het actiefilmkanaal Film1 Action ook te zien via het IPTV platform van Tele2. De abonnee hoeft niets extra te betalen voor het nieuwe filmkanaal.
  Jarco Kriek
  25 januari 2009
  comments 0
  Film1 Action vanaf februari bij Tele2
   

  Tele2 abonnees die een abonnement hebben op het premium Film1/Sport1 aanbod krijgen vanaf 1 februari de beschikking over de nieuwe actiefilmzender Film1 Action. De zender wordt gratis toegevoegd aan het Film1 zenderaanbod dat vanaf 1 februari bij Tele2 ook uit 5 filmzenders gaat bestaan. Film1 Action was eerder, in oktober 2008, al beschikbaar gekomen voor Film1 abonnees die via een kabeltelevisieaanbieder naar Film1 kijken.

  Op Film1 Action zijn de gehele dag actiefilms, thrillers en horrorfilms te zien. In de nachtelijke uren zijn dagelijks meerdere pornofilms te zien via Film1 Action. Chellomedia, de eigenaar van Film1 en Sport1, heeft om bandbreedte beschikbaar te krijgen voor de nieuwe actiefilmzender het zevende en achtste sportkanaal van Sport1 uit het aanbod verwijderd. Deze sportzenders werden bijna nooit gebruikt en Sport1 heeft inmiddels een tweede 24 uur per dag zender waarop het aanbod dat in verleden op de twee verdwenen sportkanalen werd uitgezonden in de programmering kan worden geplaatst.

  Door de komst van Film1 Action bij Tele2 is CanalDigitaal op dit moment de enige digitale satelliettelevisieaanbieder die niet het volledige aanbod van Film1 en Sport1 kanalen aan de abonnee aanbiedt. Op dit moment zijn de kanalen Film1 Action, Film1 +1, Film1 HD, Sport 1.2 en Sport1 HD niet via de satelliet te zien. Het kanaal Film 1.3 is slechts gedeeltelijk via de satelliet te zien. Ook de subkanalen van Sport1 zijn niet via de satelliet beschikbaar. Via Digitenne en Interactieve Televisie, beiden producten van KPN, is helemaal geen Film1 of Sport1 aanbod te zien.

   

  Film1Sport1ChellomediaTele2. KPNCanalDigitaalDigitenne

  Reacties

 1. TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Murder at 1600

  Murder at 1600
  SBS9 om 20:30 uur
  De vrouw blijkt een medewerkster van de president te zijn en Regis wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Dat is praktisch onmogelijk, want de overheidsdienst overvleugeld Regis' bevoegdheden en de bekende doofpot staat al klaar. Regis weet de hulp los te peuteren van regerings-ambtenaar Nina Chance (Diane Lane), die de opdracht heeft gekregen het onderzoek 'geruisloos' te laten verlopen. Samen komen ze erachter dat de moord slechts een kleine schakel is in een politiek complot.

  Zappen.blog.nl