1. Nieuws

  Film1 Action vanaf februari bij Tele2

  Vanaf 1 februari is het actiefilmkanaal Film1 Action ook te zien via het IPTV platform van Tele2. De abonnee hoeft niets extra te betalen voor het nieuwe filmkanaal.
  Jarco Kriek
  25 januari 2009
  comments 0
  Film1 Action vanaf februari bij Tele2
   

  Tele2 abonnees die een abonnement hebben op het premium Film1/Sport1 aanbod krijgen vanaf 1 februari de beschikking over de nieuwe actiefilmzender Film1 Action. De zender wordt gratis toegevoegd aan het Film1 zenderaanbod dat vanaf 1 februari bij Tele2 ook uit 5 filmzenders gaat bestaan. Film1 Action was eerder, in oktober 2008, al beschikbaar gekomen voor Film1 abonnees die via een kabeltelevisieaanbieder naar Film1 kijken.

  Op Film1 Action zijn de gehele dag actiefilms, thrillers en horrorfilms te zien. In de nachtelijke uren zijn dagelijks meerdere pornofilms te zien via Film1 Action. Chellomedia, de eigenaar van Film1 en Sport1, heeft om bandbreedte beschikbaar te krijgen voor de nieuwe actiefilmzender het zevende en achtste sportkanaal van Sport1 uit het aanbod verwijderd. Deze sportzenders werden bijna nooit gebruikt en Sport1 heeft inmiddels een tweede 24 uur per dag zender waarop het aanbod dat in verleden op de twee verdwenen sportkanalen werd uitgezonden in de programmering kan worden geplaatst.

  Door de komst van Film1 Action bij Tele2 is CanalDigitaal op dit moment de enige digitale satelliettelevisieaanbieder die niet het volledige aanbod van Film1 en Sport1 kanalen aan de abonnee aanbiedt. Op dit moment zijn de kanalen Film1 Action, Film1 +1, Film1 HD, Sport 1.2 en Sport1 HD niet via de satelliet te zien. Het kanaal Film 1.3 is slechts gedeeltelijk via de satelliet te zien. Ook de subkanalen van Sport1 zijn niet via de satelliet beschikbaar. Via Digitenne en Interactieve Televisie, beiden producten van KPN, is helemaal geen Film1 of Sport1 aanbod te zien.

   

  Film1Sport1ChellomediaTele2. KPNCanalDigitaalDigitenne

  Reacties

 1. TV-TIP Pyeongchang live

  Pyeongchang live
  NPO 1 om 09:30 uur
  Eindelijk! Kjeld Nuis op de Olympische Spelen. In 2009 en 2013 ging het nog gruwelijk fout, na ellende met ziekte en overconcentratie, maar deze keer wist de middenafstand-specialist zich met volle overtuiging te plaatsen op het OKT. Nuis gaat voor zijn grote droom: zijn tweede goud op de Spelen. Hij is vandaag de grote favoriet op de 1.000 meter.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Kameleon 2

  Kameleon 2
  NPO 3 om 15:30 uur
  Het duurde even voordat de schippers van de Kameleon hun eigen film kregen en na twee stuks is het ook wel genoeg. Hoewel deze film een vrijer verhaal volgt dan de vorige, is het meer van hetzelfde. De film is een beetje traag voor het moderne publiek, maar daar zullen de kinderen zich niet aan storen.