1. Nieuws

    Firmware-update interactieve Ziggo decoders, betere encryptie voor nieuw HD VoD aanbod

    Nieuwe firmware voor de interactieve Ziggo decoders zorgt voor een betere encryptie waardoor Ziggo het Video on Demand aanbod in HD kwaliteit kan uitbreiden.
    Jarco Kriek
    19 november 2009
    comments 0
    Firmware-update interactieve Ziggo decoders, betere encryptie voor nieuw HD VoD aanbod

    Vanaf vandaag is er via het Ziggo netwerk een firmware-update beschikbaar voor alle interactieve digitale decoders van de merken Cisco en Samsung. Sneller navigeren en betere stabiliteit zijn enige verbeterpunten, maar het belangrijkste is ongetwijdeld de verbeterde encryptie voor VoD content.

    Bezitters van deze decoder krijgen, als ze in het menu van de decoder de optie automatische update hebben geactiveerd, automatisch de nieuwe firmware in de decoder geplaatst. Heeft men dit niet gedaan dan moeten zij de installatie van de nieuwe firmware handmatig starten. Naast de eerder genoemde verbeteringen is in de nieuwe firmware de stabiliteit van de HDMI uitgang verbeterd en kan men sneller vooruit en achteruit spelen bij Video on Demand diensten.

    Contentaanbieders hebben daarnaast van Ziggo geëist dat men een sterkere encryptie op Video on Demand content heeft moeten doorvoeren. Dit is dan ook in deze firmware door Ziggo toegepast. Door het tegemoet komen aan deze eis kan Ziggo in de komende weken het aanbod van recente films in native HD kwaliteit dan ook fors uitbreiden. De eerste films die Ziggo toegevoegd heeft zijn “Harry Potter and the Halfblood Prince” en “Terminator Salvation”.

    ZiggoHDTVCiscoSamsungInteractieve televisieinteractieve decoderVideo on DemandVoDfirmware

    Reacties

  1. TV-TIP Earth's Great Seasons

    Earth's Great Seasons
    NPO 2 om 19:25 uur
    Elk jaar ondergaat Moedertje Aarde spectaculaire gedaanteverwisselingen. Dit alles als gevolg van de veranderende seizoenen, die naast fijne kansen ook pittige uitdagingen met zich meebrengen. De lente klinkt bijvoorbeeld heel leuk en gezellig, maar vergis je niet: een vrouwtje is niet zomaar geschaakt en een bloem niet zomaar bestoven.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD LUCIFER S1

      Lucifer vertelt het verhaal van de duivel die verveeld is geraakt en besluit een nieuw leven in Los Angeles op te bouwen. De charismatische Lucifer vermaakt zich met zijn drie grote passies: wijn, vrouwen en muziek. Totaal TV mag het eerste seizoen vijf keer op dvd weggeven.

    TV-TIP The Voice of Holland

    The Voice of Holland
    RTL 4 om 20:38 uur
    Je hebt een hekel aan haar ongezouten mening óf je houdt van haar eerlijkheid. Het maakt ook eigenlijk helemaal niets meer uit: Anouk keert, nadat ze vorig seizoen overslag vanwege haar zwangerschap, vanavond terug in de rode draaistoel. In de zetels naast haar: oudgedienden Ali B, Sanne en Waylon.