Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Food Network Channel in Nederland beschikbaar

    Het culinair televisiekanaal Food Network Channel komt in Nederland beschikbaar. Vanaf 22 april is de zender als eerste te zien bij de kleinere televisieaanbieder Caiway.
    Jarco Kriek
    20 april 2010
    comments 0
    Food Network Channel in Nederland beschikbaar

    Het Engelse kanaal Food Network Channel komt in Nederland beschikbaar. Televisieaanbieder Caiway gaat de zender als eerste in Nederland doorgeven. Het kanaal komt bij Caiway beschikbaar in het aanvullende zenderpakket “Taste” dat € 2,55 per maand kost.

    Food Network Channel toont u hoe de heerlijkste gerechten bereid worden door topkoks zoals Nigella Lawson, Tyler Florence en Ina Garten. De zender biedt smakelijke programma’s zoals ‘Iron Chef’, ‘Chopped’, ‘30 Minute Meals’ en ‘Tyler’s Ultimate’ die tot ieders verbeelding spreken. De zender is 100% Nederlands ondertiteld en 24 uur per dag te bekijken. Aart Verbree, algemeen directeur Caiway: “Kookprogramma’s zijn erg populair. De sterke programmering in combinatie met de hoge kwaliteit van de chefkoks van Food Network Channel maken het een mooi en levendig programma om naar te kijken, waar ik van meen dat de klanten het zullen waarderen.”

    Om de televisieabonnee met de nieuwe zender kennis te laten maken stelt Caiway Food Network Channel de gehele maand mei aan alle abonnees beschikbaar. De zender wordt gedurende deze gehele maand in de etalage gezet op het Caiway Showroom-kanaal. Deze is in de Caiway zenderlijst op zenderplaats 18 te vinden.


    CaiwayFood Network ChannelTaste

    Reacties

  1. TV-TIP Where the Wild Men Are with Ben Fogle

    Where the Wild Men Are with Ben Fogle
    NPO 3 om 21:01 uur
    Ben Fogle gaat op zoek naar paradijsvogels die de maatschappij de rug hebben toegekeerd. Hij ontmoet de 80-jarige Bette, die al 34 jaar in haar uppie in een Australisch moeras woont. Ben mag best logeren in haar huisje, dat regelmatig overstroomt met modder, maar de krasse knar is niet van plan om voor de tv-maker te koken. “Ik heb al voor vier kinderen gezorgd: ik ben er klaar mee.” Na een stroeve start wordt het toch nog gezellig in Queensland.

    TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    Interview