Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Formule 1 zonder meerkosten deel abonnees CanalDigitaal

    CanalDigitaal-abonnees die het EntertainmentHD- en TopHD-abonnement afnemen, kunnen zonder aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement naar onder meer de Formule 1 kijken.
    Jarco Kriek
    28 mei 2016
    comments 2
    Formule 1 zonder meerkosten deel abonnees CanalDigitaal

    CanalDigitaal-abonnees die het EntertainmentHD- en TopHD-abonnement afnemen, kunnen zonder aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement naar onder meer de Formule 1 met Nederlands commentaar van Olav Mol kijken.


    CanalDigitaal levert bij het Entertainment HD-abonnement namelijk standaard het hoofdkanaal Ziggo Sport Select HD. Dit kanaal is vrijwel gelijkwaardig aan Ziggo Sport Kanaal 14 dat door kabelbedrijf Ziggo in het digitale basispakket aan klanten wordt geleverd. Ook levert CanalDigitaal in het EntertainmentHD-zenderaanbod het kanaal Ziggo Sport Golf. Beide zenders zijn bij andere aanbieders alleen met een aanvullend premiumabonnement op Ziggo Sport Totaal – maandelijkse kosten rond de vijftien euro – te bekijken. Bij het duurdere TopHD-abonnement worden alle op de satelliet beschikbare kanalen van de betaalzenders – waaronder Ziggo Sport Totaal – zonder meerkosten geleverd. Een abonnement op EntertaimentHD kost €31,95 per maand.

    Veel sportevenementen

    Een deel van de CanalDigitaal-abonnees kan hierdoor zonder meerkosten naar sportwedstrijden en sportcompetities kijken. Zo kan met het EntertainmentHD-abonnement dit weekend naar de Formule 1-race van Monaco op Ziggo Sport Select HD gekeken worden. Nederland is in de ban van de Formule 1 nadat Max Verstappen twee weken geleden zijn eerste Formule 1-race in Barcelona won. De vreugde werd vanmiddag echter gedeeltelijk de kop ingedrukt nadat Verstappen in de kwalificatie crashte en tijdens de race vanaf de laatste startrij moet beginnen. Ongecodeerd is de Formule 1 via de satelliet bij enkele buitenlandse zenders te bekijken.

    CanalDigitaalsatellietEntertainmentHDAstra3ZiggoZiggo SportFormule 1Formule1F1Ziggo Sport Kanaal 14Ziggo Sport Totaalbetaalzenderonlinelineairnon-lineairnon lineairOTTover the topuitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview