1. Nieuws

  FOX België brengt series direct na Amerikaanse release

  Op 1 oktober krijgen Belgische kijkers die abonnee zijn bij Telenet ook toegang tot de zender Fox. Maar deze zender wordt heel anders van opzet dan de Nederlandse variant van Fox TV.
  Jan-Hein Visser
  17 september 2015
  comments 8
  FOX België brengt series direct na Amerikaanse release
  Op 1 oktober krijgen Belgische kijkers die abonnee zijn bij Telenet ook toegang tot de zender Fox. Maar deze zender wordt heel anders van opzet dan de Nederlandse variant van Fox TV.

  Zo krijgt de Belgische variant van Fox ook een aantal eigen gezichten. De als model bekende Véronique De Kock, Noa Neal en Sverre Denis nemen dit voor hun rekening. De Belgische versie van Fox heeft de ambitie hoog gelegd en wil bijvoorbeeld binnen 24 uur na de Amerikaanse première series gaan brengen. Later komen op de zender ook exclusieve films. Bij Telenet zijn de series meteen na de uitzending via Play More terug te zien.

  Ook bij andere aanbieders

  Fox wil in België ook bij andere aanbieders in het aanbod komen. Daarbij denkt de zender in eerste instantie aan Proximus (Belgacom), maar het doel is volgens de zender uiteindelijk alle digitale kijkers te bereiken. Voorlopig hebben kijkers bij Telenet een exclusiviteit, want Fox gaat op 12 oktober in België de nieuwste serie van The Walking Dead brengen. Dat betekent dat nieuwe afleveringen van deze serie niet meer bij 2BE te zien zijn.
  Fox TVBelgiëTelenetProximusBelgacomWalking Dead

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl