1. Nieuws

  FOX België brengt series direct na Amerikaanse release

  Op 1 oktober krijgen Belgische kijkers die abonnee zijn bij Telenet ook toegang tot de zender Fox. Maar deze zender wordt heel anders van opzet dan de Nederlandse variant van Fox TV.
  Jan-Hein Visser
  17 september 2015
  comments 8
  FOX België brengt series direct na Amerikaanse release
  Op 1 oktober krijgen Belgische kijkers die abonnee zijn bij Telenet ook toegang tot de zender Fox. Maar deze zender wordt heel anders van opzet dan de Nederlandse variant van Fox TV.

  Zo krijgt de Belgische variant van Fox ook een aantal eigen gezichten. De als model bekende Véronique De Kock, Noa Neal en Sverre Denis nemen dit voor hun rekening. De Belgische versie van Fox heeft de ambitie hoog gelegd en wil bijvoorbeeld binnen 24 uur na de Amerikaanse première series gaan brengen. Later komen op de zender ook exclusieve films. Bij Telenet zijn de series meteen na de uitzending via Play More terug te zien.

  Ook bij andere aanbieders

  Fox wil in België ook bij andere aanbieders in het aanbod komen. Daarbij denkt de zender in eerste instantie aan Proximus (Belgacom), maar het doel is volgens de zender uiteindelijk alle digitale kijkers te bereiken. Voorlopig hebben kijkers bij Telenet een exclusiviteit, want Fox gaat op 12 oktober in België de nieuwste serie van The Walking Dead brengen. Dat betekent dat nieuwe afleveringen van deze serie niet meer bij 2BE te zien zijn.
  Fox TVBelgiëTelenetProximusBelgacomWalking Dead

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl