Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    FOX brengt UFC naar Nederland

    Ultimate Fighting Championship (UFC) is vanaf 15 maart in Nederland live via betaalzender FOX Sports te bekijken.
    Jarco Kriek
    9 maart 2015
    comments 6
    FOX brengt UFC naar Nederland

    Ultimate Fighting Championship (UFC) is vanaf 15 maart in Nederland live via betaalzender FOX Sports te bekijken. Digitaal basiskanaal FOX zendt een aantal toernooien later in het jaar live uit.


    FOX Sports zendt in de vroege ochtend van 15 maart live het UFC-toernooi vanuit het Amerikaanse Dallas uit. De uitzending begint om 03.00 uur op FOX Sports 2. Voor het bekijken van dit kanaal is een abonnement op FOX Sports International of het FOX Sports combi-abonnement vereist. Aan het toernooi doen ook de Nederlanders Alistair Overeem en Germaine de Randamie mee. FOX Sports zendt UFC met origineel Amerikaans commentaar uit.

    UFC deels op open net bij digitaal basiskanaal FOX

    Van een aantal UFC evenementen dat plaatsvindt op voor Nederland toegankelijke uitzendtijden doet ook FOX live verslag. Zaterdag 11 april is het voor het eerst zo ver. De uitzending van UFC Fight Night op FOX begint om 21.00 uur. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. Bij UPC is voor het bekijken van FOX wel het aanvullende digitale tv-abonnement Starter noodzakelijk.

    Check hier het interview dat onze collega's van Veronica Magazine met Remy Bonjasky hadden!



    FOXFOX SportsFOX Sports InternationalUFCvechtenvechtsportGermaine de RandamieAlistair OvereemUltimate Fighting ChampionshipAmerikaDallas

    Reacties

  1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

    Hell's Kitchen USA
    24Kitchen om 19:30 uur
    Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

    TV-TIP Verward

    Verward
    NPO 3 om 20:24 uur
    Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

    Interview