1. Nieuws

  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden.
  Jarco Kriek
  1 september 2015
  comments 2
  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden. Er komt ook verdere samenwerking met moederbedrijf FOX International Channels.


  Het digitale basiskanaal FOX komt vanaf oktober bij Telenet op voorkeuzekanaal 13. FOX International Channels zegt voor Telenet als launchingpartner gekozen te hebben vanwege de vele mogelijkheden die Telenet met interactieve tv te bieden heeft. De contentaanbieder kan volgens eigen zeggen hierdoor op een eigentijdse manier FOX-producten aanbieden. Op deze manier kan FOX op Telenet uitgroeien tot sterk entertainmentkanaal.

  Geen voetbalambities FOX in België

  In tegenstelling tot de Nederlandse tv-markt gaat FOX International Channels zich op de Belgische markt alleen op entertainment richten. Het schuift hiermee de aspiraties die men eerder uitsprak om zich ook op voetbal te richten opzij. Voor Telenet betekent de overeenkomst met FOX International Channels een versterking van de Play More-dienst. Onderdeel van de overeenkomst is het aanbieden van volledige series die Telenet-klanten achter elkaar kunnen bekijken.

  FOXTelenetFOX International Channelskabelentertainmentvideo on demanduitgesteld kijkenonbeperkt kijkenOTTover the topBingewatchingBingewatchPlay Morevoetbaldigitaalbasispakket

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP What Women Want

  What Women Want
  RTL 8 om 20:29 uur
  Nick Marshall (Mel Gibson) is een echte macho en iedereen zal dat beamen. De enige die daar geen last van heeft, is Nick zelf. Het komt hem juist goed van pas in zijn werk, waar hij via reclames vol babes allerlei producten aan de man brengt. Op de zaak komt een hoge positie vrij en volgens Nick is die baan voor hem. De baan gaat echter naar een vrouw (Helen Hunt) en Nick zet het op een zuipen. Daardoor krijgt hij een ongeluk met gevolgen: hij kan ineens de gedachten van vrouwen horen.

  Zappen.blog.nl