1. Nieuws

  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden.
  Jarco Kriek
  1 september 2015
  comments 2
  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden. Er komt ook verdere samenwerking met moederbedrijf FOX International Channels.


  Het digitale basiskanaal FOX komt vanaf oktober bij Telenet op voorkeuzekanaal 13. FOX International Channels zegt voor Telenet als launchingpartner gekozen te hebben vanwege de vele mogelijkheden die Telenet met interactieve tv te bieden heeft. De contentaanbieder kan volgens eigen zeggen hierdoor op een eigentijdse manier FOX-producten aanbieden. Op deze manier kan FOX op Telenet uitgroeien tot sterk entertainmentkanaal.

  Geen voetbalambities FOX in België

  In tegenstelling tot de Nederlandse tv-markt gaat FOX International Channels zich op de Belgische markt alleen op entertainment richten. Het schuift hiermee de aspiraties die men eerder uitsprak om zich ook op voetbal te richten opzij. Voor Telenet betekent de overeenkomst met FOX International Channels een versterking van de Play More-dienst. Onderdeel van de overeenkomst is het aanbieden van volledige series die Telenet-klanten achter elkaar kunnen bekijken.

  FOXTelenetFOX International Channelskabelentertainmentvideo on demanduitgesteld kijkenonbeperkt kijkenOTTover the topBingewatchingBingewatchPlay Morevoetbaldigitaalbasispakket

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl