1. Nieuws

  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden.
  Jarco Kriek
  1 september 2015
  comments 2
  FOX in België exclusief bij Telenet

  Na Nederland krijgt België een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden. Er komt ook verdere samenwerking met moederbedrijf FOX International Channels.


  Het digitale basiskanaal FOX komt vanaf oktober bij Telenet op voorkeuzekanaal 13. FOX International Channels zegt voor Telenet als launchingpartner gekozen te hebben vanwege de vele mogelijkheden die Telenet met interactieve tv te bieden heeft. De contentaanbieder kan volgens eigen zeggen hierdoor op een eigentijdse manier FOX-producten aanbieden. Op deze manier kan FOX op Telenet uitgroeien tot sterk entertainmentkanaal.

  Geen voetbalambities FOX in België

  In tegenstelling tot de Nederlandse tv-markt gaat FOX International Channels zich op de Belgische markt alleen op entertainment richten. Het schuift hiermee de aspiraties die men eerder uitsprak om zich ook op voetbal te richten opzij. Voor Telenet betekent de overeenkomst met FOX International Channels een versterking van de Play More-dienst. Onderdeel van de overeenkomst is het aanbieden van volledige series die Telenet-klanten achter elkaar kunnen bekijken.

  FOXTelenetFOX International Channelskabelentertainmentvideo on demanduitgesteld kijkenonbeperkt kijkenOTTover the topBingewatchingBingewatchPlay Morevoetbaldigitaalbasispakket

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl