Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    FOX Sports informeert voetballiefhebbers over conflict KPN

    De onderhandelingen tussen FOX Sports en aanbieders is een nieuwe fase ingegaan waarin het onderhandelingsspel hard gespeeld wordt.
    Jarco Kriek
    5 augustus 2016
    comments 29
    FOX Sports informeert voetballiefhebbers over conflict KPN

    De onderhandelingen tussen FOX Sports en aanbieders is een nieuwe fase ingegaan waarin het onderhandelingsspel hard gespeeld wordt. De betaalzender informeert via de eigen internetsite voetballiefhebbers over het conflict met, met name, KPN.


    FOX Sports heeft KPN gesommeerd om de doorgifte van alle FOX Sports-kanalen via de tv-producten Interactieve TV en Digitenne zaterdag 6 augustus om 18.00 uur te staken mocht er voor deze tijd geen overeenstemming over een nieuwe distributieovereenkomst is bereikt. FOX Sports heeft KPN vandaag een laatste voorstel gedaan in het onderhandelingsspel. Gelijk met het bekend worden van het ultimatum aan KPN heeft FOX Sports op de eigen internetsite een artikel geplaatst waarin de voetballiefhebber wordt ingelicht over het al langere tijd lopende conflict met KPN.

    FOX Sports bepaalt de prijs niet

    FOX Sports stelt wederom dat de betaalzender op verzoek van KPN een voorstel heeft gedaan waarin FOX Sports 1 HD in het digitale basispakket aan alle abonnees kan worden aangeboden. Maar er zijn volgens FOX Sports voldoende andere mogelijkheiden voor KPN om zelf te bepalen op welke manier KPN de betaalzender aan klanten kan aanbieden. Verder zegt FOX Sports nadrukkelijk dat het niet de abonnementsprijs voor de consument bepaalt. Dat doen aanbieders zoals KPN. Die betalen FOX Sports een inkoopbedrag voor de kanalen. Naar verluidt gaat het geschil tussen betaalzenders eh aanbieders over een minimum garantiebedrag dat voor elke – dus ook de niet voetbal kijkende – abonnee aan FOX Sports afgedragen dient te worden.

    Tele2Fox SportsEredivisieKPNTele2KPNZiggoVodafoneCaiwayCanalDigitaalFOXFOX SportsvoetbaleredivisieEredivisie Media & MarketingFOX International Channels Benelux

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview