Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    FOX Sports verbetert beeldkwaliteit

    Net voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen heeft betaalzender FOX Sports een belangrijke verbetering voor de mobiele GO-dienst doorgevoerd die de beeldkwaliteit verbetert.
    Jarco Kriek
    28 juli 2014
    comments 0
    FOX Sports verbetert beeldkwaliteit

    Net voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen heeft betaalzender FOX Sports een belangrijke verbetering voor de mobiele GO-dienst doorgevoerd die de beeldkwaliteit verbetert.

    Via FOX Sports GO kunnen abonnees van de betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International via tablet en smartphone mobiel naar aangeboden live sportwedstrijden kijken. FOX Sports GO is bij de meeste aanbieders zonder meerkosten onderdeel van het FOX Sports-abonnement. Met FOX Sports GO kan men in Nederland via een mobiele of draadloze internetverbinding naar FOX Sports-kanalen kijken.

    Beeldkwaliteit

    De FOX Sports GO-app maakt al enige tijd gebruik van een techniek waarbij aan de hand van de beschikbare snelheid van de internetverbinding de best mogelijke beeldkwaliteit automatisch wordt gekozen. Op deze manier wordt het haperen van bekeken beeld zoveel mogelijk voorkomen. Mocht er een snelle internetverbinding beschikbaar zijn dan kan met de verbeterde app voor tablet en smartphone in een nog betere beeldkwaliteit dan voorheen naar onder meer voetbalwedstrijden uit de Eredivisie gekeken worden. De verbeterde app is gratis te downloaden. Voor gebruik is een geschikt abonnement nodig.

    FOX SportsFOX Sports InternationalWimbledonSport1betaalzenderFOX Sports EredivisietennisFOX Sports GOtabletsmartphoneinternettelevisieSmartTVSmart TVinternetonline

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview