Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Game of Thrones meest illegaal bekeken

    Game of Thrones van het Amerikaanse mediabedrijf HBO is wereldwijd de meest illegaal gedownloade serie. Afleveringen van de serie zijn driehonderd miljoen keer gedownload.
    Jarco Kriek
    10 september 2014
    comments 4
    Game of Thrones meest illegaal bekeken
    De fictieserie Game of Thrones van het Amerikaanse mediabedrijf HBO is wereldwijd de meest illegaal gedownloade serie. Afleveringen van de serie zijn driehonderd miljoen keer gedownload.

    Game of Thrones is al enige jaren de meest illegaal gedownloade serie. Het is enigszins opvallend dat de fictieserie de meeste downloads genereert. HBO biedt de nieuwste aflevering vrijwel over de gehele wereld binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning via betaalzenders lineair en on demand met de lokale ondertiteling aan. Hieruit kan worden geconcludeerd dat veel tv-kijkers afleveringen van populaire series als Game of Thrones liever gratis illegaal downloaden dan er via betaling op legale manier naar te kijken.

    Meer populaire series

    Na Game of Thrones is The Big Bang Theory met 63,2 miljoen illegale downloads populair. Daarna volgt Orange Is The New Black, een Netflix Original-serie die in de landen waar Netflix beschikbaar is door abonnees direct volledig bekeken kan worden. Netflix is echter niet wereldwijd beschikbaar wat het hoge aantal downloads – ruim zestig miljoen – kan verklaren.
    IllegaaldownloadenGames of ThronesThe Big Bang TheorieOrange Is The New BlackHBOHBO GONetflixNVPI VideobittorrentusenetnieuwsgroepenPirate Baydvdblu-rayblu rayonbeperkt kijkenNetflixVideoland UnlimitedNLziet

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview