Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Geen Apple tv, wel iPhone 5

    Een eigen tv-toestel of settopbox van Apple lijkt er voorlopig nog niet te komen, ondanks meerdere aankondigingen. Het probleem zit vooral in de uitzendrechten.
    Jan-Hein Visser
    12 september 2012
    comments 0
    Geen Apple tv, wel iPhone 5
    Een eigen tv-toestel of settopbox van Apple lijkt er voorlopig nog niet te komen, ondanks meerdere aankondigingen. Het probleem zit vooral in de uitzendrechten.

    Apple is het nog altijd niet eens met veel productiehuizen, omdat de content die zij leveren meestal al eigendom is van de grote kabelbedrijven. Deze bedrijven bezitten in Amerika veel macht en en vrezen dat hun klanten eventueel zouden weglopen als die via een Apple TV gaan kijken. Apple staat deze dagen wel weer in de spotlight vanwege de aankondiging van de iPhone 5.

    Apple Event live via internet

    Woensdag wordt tijdens het Apple Event in San Francisco, live te volgen via het internet, waarschijnlijk wel eindelijk de iPhone 5 aangekondigd. De presentatie van Apple begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is via een live-blog te volgen op internet: http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/. De website
    http://www.apple.com/apple-events/ is het officiële adres waar alle belangrijke nieuwsfeiten en ontwikkelingen na afloop van de presentatie terug zijn te vinden.
    AppleApple TViPhone

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview