1. Nieuws

  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.
  Jan-Hein Visser
  23 januari 2014
  comments 2
  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar ditmaal wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.

  Tijdens het WK voetbal in Brazilië zendt de NOS niet de gebruikelijke dagelijkse talkshow Studio Sportzomer uit, waarbij presentator Jack van Gelder live vanaf locatie met gasten terugblikt op de voorbije speeldag. Aanleiding is het tijdsverschil met het Zuid-Amerikaanse land. Het is daarmee voor het eerst sinds 2004 dat de omroep geen Studio Sportzomer in zijn bekende vorm maakt tijdens een EK of WK voetbal. De NOS bekijkt nog wat er voor in de plaats kan komen.

  ARD en ZDF uitgebreid met WK

  De Duitse publieke omroepen bieden de kijker mogelijk een alternatief, want beide omroepen willen uitgebreid uitpakken met het WK-voetbal in Brazilië. ARD en ZDF hebben de rechten om álle wedstrijden live uit te zenden. Dit zal in ieder geval ook via de Astra-satelliet het geval zijn. Het valt echter niet uit te sluiten dat de signalen bij bepaalde aanbieders en zeker via de Eutelsat Hotbird satelliet tijdens voetbalwedstrijden toch op zwart gaan.

  Studio SportWKBrasil 2014NOSARDZDFStudio Sportzomer

  Reacties

 1. TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP De BZT Muziek Show

  De BZT Muziek Show
  NPO 3 om 19:00 uur
  Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor koningin Máxima? De Boldinghschool uit Den Haag, De Heijenoordschool uit Arnhem en de Sint Victorschool uit Afferden strijden tegen elkaar in de categorie Muziek uit alle Windstreken. Ze worden aangemoedigd door hun held: Kenny B!

  Zappen.blog.nl