1. Nieuws

  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.
  Jan-Hein Visser
  23 januari 2014
  comments 2
  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar ditmaal wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.

  Tijdens het WK voetbal in Brazilië zendt de NOS niet de gebruikelijke dagelijkse talkshow Studio Sportzomer uit, waarbij presentator Jack van Gelder live vanaf locatie met gasten terugblikt op de voorbije speeldag. Aanleiding is het tijdsverschil met het Zuid-Amerikaanse land. Het is daarmee voor het eerst sinds 2004 dat de omroep geen Studio Sportzomer in zijn bekende vorm maakt tijdens een EK of WK voetbal. De NOS bekijkt nog wat er voor in de plaats kan komen.

  ARD en ZDF uitgebreid met WK

  De Duitse publieke omroepen bieden de kijker mogelijk een alternatief, want beide omroepen willen uitgebreid uitpakken met het WK-voetbal in Brazilië. ARD en ZDF hebben de rechten om álle wedstrijden live uit te zenden. Dit zal in ieder geval ook via de Astra-satelliet het geval zijn. Het valt echter niet uit te sluiten dat de signalen bij bepaalde aanbieders en zeker via de Eutelsat Hotbird satelliet tijdens voetbalwedstrijden toch op zwart gaan.

  Studio SportWKBrasil 2014NOSARDZDFStudio Sportzomer

  Reacties

 1. TV-TIP Falling Down

  Falling Down
  SBS9 om 21:40 uur
  12 juni 1991, Los Angeles, de warmste dag van het jaar. Een ontslagen medewerker van het Ministerie van Defensie staat door wegwerkzaamheden al de hele ochtend in de file. Hij besluit uit de auto te stappen en naar het huis van zijn ex-vrouw te wandelen, waar zijn dochtertje haar verjaardag viert. Maar de man heeft een nogal agressief karakter en wordt tijdens zijn wandeling opgehitst door alles wat in zijn ogen onrechtvaardig is in deze maatschappij. Een agent van het LAPD die met pensioen gaat krijgt het op zijn laatste werkdag aan de stok met de man.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Quick and the Dead

  The Quick and the Dead
  RTL 7 om 22:30 uur
  Ellen, die bekend staat onder de naam 'The Lady', bezoekt het westernstadje Redemption om wraak te nemen op de corrupte burgemeester John Herod: de moordenaar van haar vader. Herod organiseert een schietwedstrijd waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten duelleren, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De te winnen prijs is een zeer goedgevulde prijzenpot, waardoor revolverhelden uit de wijde omgeving naar Redemption trekken om deel te nemen aan de wedstrijd. Ellen weet duel na duel te winnen. Alles wijst erop dat het niet lang meer zal duren voordat ze oog in oog komt te staan met de moordenaar van haar vader.

  Zappen.blog.nl