1. Nieuws

  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.
  Jan-Hein Visser
  23 januari 2014
  comments 2
  Geen live talkshow NOS tijdens WK Brazilië

  Het volgende grote evenement na de Olympische Spelen is het WK in Brazilië. De NOS is erbij, maar ditmaal wel zonder de dagelijkse live talkshow. Reden is het grote tijdverschil met Nederland.

  Tijdens het WK voetbal in Brazilië zendt de NOS niet de gebruikelijke dagelijkse talkshow Studio Sportzomer uit, waarbij presentator Jack van Gelder live vanaf locatie met gasten terugblikt op de voorbije speeldag. Aanleiding is het tijdsverschil met het Zuid-Amerikaanse land. Het is daarmee voor het eerst sinds 2004 dat de omroep geen Studio Sportzomer in zijn bekende vorm maakt tijdens een EK of WK voetbal. De NOS bekijkt nog wat er voor in de plaats kan komen.

  ARD en ZDF uitgebreid met WK

  De Duitse publieke omroepen bieden de kijker mogelijk een alternatief, want beide omroepen willen uitgebreid uitpakken met het WK-voetbal in Brazilië. ARD en ZDF hebben de rechten om álle wedstrijden live uit te zenden. Dit zal in ieder geval ook via de Astra-satelliet het geval zijn. Het valt echter niet uit te sluiten dat de signalen bij bepaalde aanbieders en zeker via de Eutelsat Hotbird satelliet tijdens voetbalwedstrijden toch op zwart gaan.

  Studio SportWKBrasil 2014NOSARDZDFStudio Sportzomer

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl