Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gerard Timmer verlaat NPO wegens verschil van inzicht

    Televisiedirecteur Gerard Timmer vertrekt onverwacht en op korte termijn bij de Nederlandse Publieke Omroep. Reden is een verschil van visie op vernieuwingen bij de organisatie.
    Jan-Hein Visser
    30 oktober 2013
    comments 0
    Gerard Timmer verlaat NPO wegens verschil van inzicht
    Foto: ANP
    Televisiedirecteur Gerard Timmer vertrekt onverwacht en op korte termijn bij de Nederlandse Publieke Omroep. Reden is een verschil van visie op vernieuwingen bij de organisatie.

    De NPO heeft woensdag het aanstaande vertrek van Timmer naar buiten gebracht. Reden van zijn vertrek is een verschil in visie op de vernieuwing van de organisatie. Over twee maanden verlaat Timmer de organisatie; tot het einde van dit jaar worden zijn taken overgedragen.

    Grote staat van dienst Timmer

    Gerard Timmer was met zijn team meer dan zes jaar verantwoordelijk voor de programmering van Nederland  1, 2, 3, Zapp/Zappelin evenals van de themakanalen. Sinds 2011 was hij tevens verantwoordelijk voor de online strategie en daarmee voor de uitbouw van alle Apps, het nieuwe NPO.nl en Uitzending Gemist. Voorzitter Henk Hagoort van de Raad van Bestuur van de NPO schrijft het meest succesvolle televisiejaar (2012) in tijden van bezuinigingen toe aan Timmer.

    NPOGerard TimmerTelevisiedirecteurHenk HagoortPublieke Omroep

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview