Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gesprekken lijsttrekkers op Politiek 24

    De verkiezingen voor een nieuw Nederlands kabinet naderen met rasse schreden. Nieuwsuur voelt alle lijsttrekkers aan de tand en publiceert de interviews op Politiek24 en via het web.
    Jan-Hein Visser
    13 augustus 2012
    comments 0
    Gesprekken lijsttrekkers op Politiek 24
    De verkiezingen voor een nieuw Nederlands kabinet naderen met rasse schreden. Nieuwsuur voelt alle lijsttrekkers aan de tand en publiceert de interviews op Politiek24 en via het web.

    De volledige interviews zijn van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus te zien op het digitale themakanaal Politiek 24 en worden daarna op internet gepubliceerd. Wat vinden de lijsttrekkers de belangrijkste onderwerpen voor de komende jaren? Hoe willen ze de crisis te lijf gaan, en wie zal dat het meest voelen in de portemonnee? Nieuwsuur-verslaggevers Reijer Zwaan, Nynke de Zoeten en Pim van Galen spreken uitgebreid met alle lijsttrekkers (behalve demissionair minister-president Rutte).

    interviews lijsttrekkers op politiek 24

    Alle interviews zijn op het digitale kanaal te zien om 12.00, 16.00 en 23.00 uur met elke dag twee kandidaten:

    Maandag 13 augustus
    Emile Roemer (SP) en Kees van der Staaij (SGP)

    Dinsdag 14 augustus
    Diederik Samsom (PvdA) en Arie Slob (CU)

    Woensdag 15 augustus
    Geert Wilders (PVV) en Jolande Sap (GL)

    Donderdag 16 augustus
    Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Marianne Thieme (PvdD)

    Vrijdag 17 augustus
    Alexander Pechtold (D66) en Hero Brinkman (DPK)

    Politiek 24lijsttrekkersverkiezingennieuwsuur

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview