1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR

  Na een lange testperiode met enkele duizenden gebruikers heeft T-Mobile zijn nieuwe online tv-dienst KNIPPR voor heel Nederland beschikbaar gesteld. Totaal TV maakte een testrit.
  Jorrit van Broekhoven
  4 augustus 2016
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR
  T-Mobile wil met KNIPPR de Nederlandse tv-markt op zijn kop zetten: kabelloze tv die via het internet overal in Nederland kan worden gebruikt. 

  Het belangrijkste voor veel kijkers is wellicht de mogelijkheid om zelf het zenderpakket samen te stellen. Is de online tv-dienst van T-Mobile nu al een volwaardige vervanging voor traditionele lineaire tv? Totaal TV maakte een testrit met KNIPPR. Lees de volledige test in Totaal TV nummer 16 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl