1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR

  Na een lange testperiode met enkele duizenden gebruikers heeft T-Mobile zijn nieuwe online tv-dienst KNIPPR voor heel Nederland beschikbaar gesteld. Totaal TV maakte een testrit.
  Jorrit van Broekhoven
  4 augustus 2016
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR
  T-Mobile wil met KNIPPR de Nederlandse tv-markt op zijn kop zetten: kabelloze tv die via het internet overal in Nederland kan worden gebruikt. 

  Het belangrijkste voor veel kijkers is wellicht de mogelijkheid om zelf het zenderpakket samen te stellen. Is de online tv-dienst van T-Mobile nu al een volwaardige vervanging voor traditionele lineaire tv? Totaal TV maakte een testrit met KNIPPR. Lees de volledige test in Totaal TV nummer 16 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl