1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR

  Na een lange testperiode met enkele duizenden gebruikers heeft T-Mobile zijn nieuwe online tv-dienst KNIPPR voor heel Nederland beschikbaar gesteld. Totaal TV maakte een testrit.
  Jorrit van Broekhoven
  4 augustus 2016
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Tv à la carte met KNIPPR
  T-Mobile wil met KNIPPR de Nederlandse tv-markt op zijn kop zetten: kabelloze tv die via het internet overal in Nederland kan worden gebruikt. 

  Het belangrijkste voor veel kijkers is wellicht de mogelijkheid om zelf het zenderpakket samen te stellen. Is de online tv-dienst van T-Mobile nu al een volwaardige vervanging voor traditionele lineaire tv? Totaal TV maakte een testrit met KNIPPR. Lees de volledige test in Totaal TV nummer 16 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl