Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Getest: Interactieve TV van KPN met de nieuwe Arris 2952

    KPN levert een nieuwe decoder in bruikleen bij een abonnement op Interactieve TV. Decodermodel 2952 is afkomstig van fabrikant Arris en werd door Totaal TV stevig op de proef gesteld.
    Jorrit van Broekhoven
    22 januari 2015
    comments 10
    Getest: Interactieve TV van KPN met de nieuwe Arris 2952
    De decoder die we dit keer op onze testbank plaatsen is nergens te koop, maar wordt uitsluitend in bruikleen geleverd. De Arris 2952 wordt door KPN geleverd aan nieuwe klanten met een Interactieve TV-abonnement. 

    Abonnees met een glasvezelaansluiting kunnen met deze tv-decoder  de tien belangrijkste Nederlandse HD-kanalen in hogere bandbreedte – en dus betere beeldkwaliteit – bekijken. Verder is het apparaat een opvallend vlotte zapper. Lees de test in Totaal TV nummer 2 of op onze website.

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview