Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Getest: Mini M8S II mediaspeler met Android en Kodi, klaar voor Ultra HD

    Een mediaspeler die Android apps kan draaien, het onvolprezen Kodi aan boord heeft en klaar is voor de weergave van Ultra HD... dat moet zeker een kapitaal kosten?
    Jorrit van Broekhoven
    11 april 2017
    comments 2
    Getest: Mini M8S II mediaspeler met Android en Kodi, klaar voor Ultra HD

    Nee hoor, we kochten de Mini M8S II voor iets meer dan drie tientjes op AliExpress, en daarvoor werd hij ook nog eens keurig thuisbezorgd. Geen geld voor dit krachtige apparaatje, waarmee we probleemloos H.265/HEVC bestanden afspelen. De speler is niet helemaal vrij van bugs, maar levert waanzinnige waar voor je geld. Lees de test in Totaal TV nummer 8 of op onze website.

    Mini M8S IIKodiAndroidAliExpressH.265HEVCHDR

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview