1. Nieuws

  Giro 555 tv-actie voor Syrië op paasmaandag

  De Samenwerkende Hulporganisaties en de publieke omroep organiseren gezamenlijk een tv-actie waarbij men onder de naam S.O.S Syrië! geld voor hulp aan het land gaat inzamelen.
  Jarco Kriek
  25 maart 2013
  comments 0
  Giro 555 tv-actie voor Syrië op paasmaandag

  De Samenwerkende Hulporganisaties en de publieke omroep organiseren gezamenlijk een tv-actie waarbij men onder de naam S.O.S Syrië! geld voor hulp aan het land gaat inzamelen.

  Op tweede paasdag presenteren Tijs van den Brink en Jeroen Pauw live vanuit Amsterdam het gezamenlijke VARA/EO-programma S.O.S Syrië! Het gaat om een informatieprogramma met studiogesprekken en reportages ter plaatse. Het programma ondersteunt de geldinzameling van de hulporganisaties via Giro 555.

  Menselijk drama

  In het programma worden de verhalen verteld van vluchtelingen en het menselijk drama wordt getoond dat zich in Syrië voltrekt. Het is ook een programma dat laat zien hoe moeilijk het is om in dit conflict alle hulp op de goede plek terecht te laten komen. Maar het toont ook aan dat hulp noodzakelijk is. Vier miljoen Syrische slachtoffers kunnen niet aan hun lot overgelaten worden. Twee jaar strijd in Syrië heeft naar schatting 70.000 mensenlevens geëist.

  S.O.S Syrië! op Nederland 1

  Het tv-programma van Jeroen Pauw en Tijs van den Brink is op maandag 1 april van 20.15 tot 21.55 uur op Nederland 2 te bekijken.

  S.O.S Syrië!Giro 555Samenwerkende HulporgaanisatiesSHOEOVARANederland 1NPOpublieke omroepJeroen PauwThijs van den Brink

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl