1. Nieuws

  Giro 555 tv-actie voor Syrië op paasmaandag

  De Samenwerkende Hulporganisaties en de publieke omroep organiseren gezamenlijk een tv-actie waarbij men onder de naam S.O.S Syrië! geld voor hulp aan het land gaat inzamelen.
  Jarco Kriek
  25 maart 2013
  comments 0
  Giro 555 tv-actie voor Syrië op paasmaandag

  De Samenwerkende Hulporganisaties en de publieke omroep organiseren gezamenlijk een tv-actie waarbij men onder de naam S.O.S Syrië! geld voor hulp aan het land gaat inzamelen.

  Op tweede paasdag presenteren Tijs van den Brink en Jeroen Pauw live vanuit Amsterdam het gezamenlijke VARA/EO-programma S.O.S Syrië! Het gaat om een informatieprogramma met studiogesprekken en reportages ter plaatse. Het programma ondersteunt de geldinzameling van de hulporganisaties via Giro 555.

  Menselijk drama

  In het programma worden de verhalen verteld van vluchtelingen en het menselijk drama wordt getoond dat zich in Syrië voltrekt. Het is ook een programma dat laat zien hoe moeilijk het is om in dit conflict alle hulp op de goede plek terecht te laten komen. Maar het toont ook aan dat hulp noodzakelijk is. Vier miljoen Syrische slachtoffers kunnen niet aan hun lot overgelaten worden. Twee jaar strijd in Syrië heeft naar schatting 70.000 mensenlevens geëist.

  S.O.S Syrië! op Nederland 1

  Het tv-programma van Jeroen Pauw en Tijs van den Brink is op maandag 1 april van 20.15 tot 21.55 uur op Nederland 2 te bekijken.

  S.O.S Syrië!Giro 555Samenwerkende HulporgaanisatiesSHOEOVARANederland 1NPOpublieke omroepJeroen PauwThijs van den Brink

  Reacties

 1. TV-TIP DWDD University presenteert

  DWDD University presenteert
  NPO 1 om 20:30 uur
  Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe DWDD University. In een live hoorcollege spijkert hij ditmaal onze kennis bij over licht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Voice of Holland

  The Voice of Holland
  RTL 4 om 20:39 uur
  "The blind auditions" zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor 'The battles'. Vanaf vandaag gaan de vijftig overgebleven talenten per team onderling de strijd met elkaar aan. Waylon, Sanne, Ali B en Guus moeten tijdens deze muzikale krachtmetingen keiharde keuzes maken en de beste talenten selecteren. Hierbij lopen de emoties zowel bij de coaches als de talenten af en toe hoog op.

  Zappen.blog.nl