Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Goed bekeken carnavalszender Baronie TV landelijk bij KPN

    De Bredase carnavalszender Baronie TV wordt goed bekeken. Ruim tachtig procent van de bevolking van Breda boven de 18 jaar kent Baronie TV.
    Jarco Kriek
    5 februari 2016
    comments 0
    Goed bekeken carnavalszender Baronie TV landelijk bij KPN

    De Bredase carnavalszender Baronie TV wordt goed bekeken. Ruim tachtig procent van de bevolking van Breda boven de 18 jaar kent Baronie TV. Dat blijkt uit kijkonderzoek van marktonderzoeker GfK.


    GfK deed het onderzoek vorig jaar tijdens carnaval. Bijna 120.000 inwoners van Breda hebben in de carnavalsperiode één of meer dagen naar Baronie TV gekeken. Dat is de helft van het aantal mensen dat bekend was met de carnavalszender. De optochten in Breda en omliggende gemeenten werden het meest bekeken.

    Baronie TV live tijdens carnaval

    Baronie TV is ook de komende vijf dagen tijdens het carnavalsweekend in en om Breda via digitale tv te bekijken. Er wordt meer dan honderd uur live tv uitgezonden. KPN geeft Baronie TV via het tv-product Interactieve TV landelijk op het evenementenkanaal door. Bij Ziggo is de zender via de lokale tv-kanalen van BredaNu en ROSTV te bekijken. Tijdens de uitzending komen alle Prinsen en hoogwaardigheidsbekleders langs. Ook strijden lokale solisten en kapellen om de Barnavalslied-bokaal 2016 voor het leukste carnavalslied van 2016.

    Baronie TVcarnavalBredaBredaNUROSTVRoosendaalZiggoOLONlokale omroepKPNInteractieve TVevenementenkanaalevenementtvtelevisieglasvezelkoperkoperdraadDSL. ADSLVDSL

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview