Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Goed bekeken carnavalszender Baronie TV landelijk bij KPN

    De Bredase carnavalszender Baronie TV wordt goed bekeken. Ruim tachtig procent van de bevolking van Breda boven de 18 jaar kent Baronie TV.
    Jarco Kriek
    5 februari 2016
    comments 0
    Goed bekeken carnavalszender Baronie TV landelijk bij KPN

    De Bredase carnavalszender Baronie TV wordt goed bekeken. Ruim tachtig procent van de bevolking van Breda boven de 18 jaar kent Baronie TV. Dat blijkt uit kijkonderzoek van marktonderzoeker GfK.


    GfK deed het onderzoek vorig jaar tijdens carnaval. Bijna 120.000 inwoners van Breda hebben in de carnavalsperiode één of meer dagen naar Baronie TV gekeken. Dat is de helft van het aantal mensen dat bekend was met de carnavalszender. De optochten in Breda en omliggende gemeenten werden het meest bekeken.

    Baronie TV live tijdens carnaval

    Baronie TV is ook de komende vijf dagen tijdens het carnavalsweekend in en om Breda via digitale tv te bekijken. Er wordt meer dan honderd uur live tv uitgezonden. KPN geeft Baronie TV via het tv-product Interactieve TV landelijk op het evenementenkanaal door. Bij Ziggo is de zender via de lokale tv-kanalen van BredaNu en ROSTV te bekijken. Tijdens de uitzending komen alle Prinsen en hoogwaardigheidsbekleders langs. Ook strijden lokale solisten en kapellen om de Barnavalslied-bokaal 2016 voor het leukste carnavalslied van 2016.

    Baronie TVcarnavalBredaBredaNUROSTVRoosendaalZiggoOLONlokale omroepKPNInteractieve TVevenementenkanaalevenementtvtelevisieglasvezelkoperkoperdraadDSL. ADSLVDSL

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview