Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gratis WiFi UPC-klanten in buitenland

    Net als KPN gaat UPC vanaf 2015 internetklanten gratis draadloos WiFi-internet via hotspots buiten Nederland aanbieden.
    Jarco Kriek
    12 september 2014
    comments 1
    Gratis WiFi UPC-klanten in buitenland

    Net als KPN gaat UPC vanaf 2015 internetklanten gratis draadloos WiFi-internet via hotspots buiten Nederland aanbieden. Dat is het gevolg van een overeenkomst die Liberty Global met het Amerikaanse kabelbedrijf ComCast heeft gesloten.

    UPC-klanten kunnen hierdoor van de meer dan 3 miljoen Xfinity WiFi-hotspots in Noord-Amerika gebruikmaken. In ruil daarvoor kunnen ComCast-klanten van de WifiSpots van de Europese kabelbedrijven van Liberty gebruiken. Naast Nederland valt onder andere ook Telenet in België onder de vlag van Liberty Global. Ziggo-internetklanten kunnen naar verwachting in 2015 ook via de ComCast-hotspots draadloos internetten. De Europese Commissie besluit binnen enkele weken of Liberty Global Ziggo mag overnemen.

    Niet in Europa

    KPN heeft voor internationale WiFi-hotspots een overeenkomst met het Spaanse bedrijf FON. Hierdoor zijn er ook in Europa plekken waar KPN-klanten gratis kunnen internetten. UPC-klanten kunnen naast Amerika ook in de toekomst WifiSpots gebruiken van andere Europese kabelbedrijven die eigendom van Liberty Global zijn.

    UPCZiggoLiberty GlobalComCastwiFiXfinityhotspothotspotsinternetdraadloosTelenetovernameEuropese CommissieAlles-in-1alles in 1triple playabonnementenabonnementtvtelevisieinternettelefoontelefonie

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview