Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Halve finales KNVB beker live bij Veronica

    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.
    Jarco Kriek
    26 maart 2014
    comments 7
    Halve finales KNVB beker live bij Veronica
    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.

    Het is dit seizoen voor de laatste keer dat Veronica de KNVB bekerwedstrijden live en in samenvatting op het televisiescherm toont. Na dit seizoen gaan de uitzendrechten over naar digitaal basiskanaal FOX. Nederlands voetbal verdwijnt hierdoor in zijn geheel van de Nederlandse SBS-zenders. SBS6 raakte eerder de uitzendrechten van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal kwijt. Vorige week viste men achter het net bij de biedingsstrijd van de samenvattingen van de Eredivisie. Die blijven de komende drie jaar bij publieke omroep NOS.

    Finale op SBS6

    Op woensdag 26 maart speelt PEC Zwolle in de halve finale tegen NEC. Een dag daarna is AZ – Ajax het mooie affiche in de halve finale-strijd om de KNVB beker. Beide wedstrijden zijn vanaf 20.30 uur bij Veronica te zien. De winnaars van beide wedstrijden spelen op 20 april in de finale in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip tegenelkaar. De finale wordt vanaf 17.30 uur op SBS6 uitgezonden.
    VeronicaKNVBbekervoetbalSBS6FOXFOX SportsNOSNederlands ElftalPEC ZwolleNECAZAjaxDe KuipRotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview