Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Halve finales KNVB beker live bij Veronica

    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.
    Jarco Kriek
    26 maart 2014
    comments 7
    Halve finales KNVB beker live bij Veronica
    Beide halve finales van het KNVB bekervoetbaltoernooi zijn live bij tv-zender Veronica te bekijken. Woensdag is PEC Zwolle – NEC te zien. Donderdag AZ – Ajax.

    Het is dit seizoen voor de laatste keer dat Veronica de KNVB bekerwedstrijden live en in samenvatting op het televisiescherm toont. Na dit seizoen gaan de uitzendrechten over naar digitaal basiskanaal FOX. Nederlands voetbal verdwijnt hierdoor in zijn geheel van de Nederlandse SBS-zenders. SBS6 raakte eerder de uitzendrechten van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal kwijt. Vorige week viste men achter het net bij de biedingsstrijd van de samenvattingen van de Eredivisie. Die blijven de komende drie jaar bij publieke omroep NOS.

    Finale op SBS6

    Op woensdag 26 maart speelt PEC Zwolle in de halve finale tegen NEC. Een dag daarna is AZ – Ajax het mooie affiche in de halve finale-strijd om de KNVB beker. Beide wedstrijden zijn vanaf 20.30 uur bij Veronica te zien. De winnaars van beide wedstrijden spelen op 20 april in de finale in de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip tegenelkaar. De finale wordt vanaf 17.30 uur op SBS6 uitgezonden.
    VeronicaKNVBbekervoetbalSBS6FOXFOX SportsNOSNederlands ElftalPEC ZwolleNECAZAjaxDe KuipRotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview