1. Nieuws

  Het gaat slecht met de Nederlandse commerciële radio

  Het staat er slecht voor met de Nederlandse commerciële radio. Zo slecht zelfs dat diverse zenders al verdwenen zijn of binnenkort dreigen op te houden te bestaan.
  Jan-Hein Visser
  26 februari 2009
  comments 0
  Het gaat slecht met de Nederlandse commerciële radio
  Nadat BNR Nieuwsradio al in zwaar weer terecht is gekomen en de NVJ (Nederlandse Vereniging voor Journalisten) de noodklok luidt en de overheid verzoekt om de kosten voor het FM-kavel kwijt te schelden, heeft de volgende zender die er definitie mee stopt zich al aangekondigd.

  Radio BemBem, een kinderzender die gelieerd is aan Q Music, stopt er per 1 maart mee. De radiozender verdwijnt online en uit de Digitale en deels analoge radiopakketten. Dit omdat het station niet rendabel is. Daarmee treden ze in de voetsporen van Radio Noordzee Nationaal, Radio Rembrandt & Juize FM. Laatstgenoemde bestaat overigens nog wel digitaal via satelliet, kabel en internet als 538 Juize.

  Toch dreigen er nog méér stations te verdwijnen. Zo ziet het er voor Slam!FM economisch gezien niet gunstig uit en is de toekomst volgens bronnen uit de radiowereld onzeker. Nog slechter is het gesteld met de radiozenders Arrow Jazz en Arrow Classic Rock. Zij kunnen de licentiekosten voor de FM-zenders niet ophoesten en riepen al de hulp in van de luisteraar. De problemen rondom Arrow hebben mogelijk ook directe gevolgen voor CAZ!.


  ArrowSLAMCazBNRJuize

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl