1. Nieuws

  Hollywood-schrijvers beëindigen staking

  De Amerikaanse scriptschrijvers gaan weer aan de slag. Ruim negentig procent van hen stemde in met het akkoord dat de bonden zondag hadden gesloten met de studiobazen.
  13 februari 2008
  comments 0
  Hollywood-schrijvers beëindigen staking
  De Amerikaanse scriptschrijvers gaan weer aan de slag. Ruim negentig procent van hen stemde in met het akkoord dat de bonden zondag hadden gesloten met de studiobazen.            

  Daarmee komt een eind aan een staking die veertien weken heeft geduurd. De scenarioschrijvers eisten meer geld voor de verkoop van films, series en shows via internet. Door de staking werden de opnames voor voor films en populaire series als Grey's Anatomy en CSI stilgelegd en konden veel talkshows niet doorgaan. 

  Even hing de uitreiking van de Oscars aan een zijden draadje, maar de ceremonie gaat eind deze maand gewoon door.   
  scriptschrijversHollywoodstakingtv-series

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl