1. Nieuws

  Hollywood-schrijvers beëindigen staking

  De Amerikaanse scriptschrijvers gaan weer aan de slag. Ruim negentig procent van hen stemde in met het akkoord dat de bonden zondag hadden gesloten met de studiobazen.
  13 februari 2008
  comments 0
  Hollywood-schrijvers beëindigen staking
  De Amerikaanse scriptschrijvers gaan weer aan de slag. Ruim negentig procent van hen stemde in met het akkoord dat de bonden zondag hadden gesloten met de studiobazen.            

  Daarmee komt een eind aan een staking die veertien weken heeft geduurd. De scenarioschrijvers eisten meer geld voor de verkoop van films, series en shows via internet. Door de staking werden de opnames voor voor films en populaire series als Grey's Anatomy en CSI stilgelegd en konden veel talkshows niet doorgaan. 

  Even hing de uitreiking van de Oscars aan een zijden draadje, maar de ceremonie gaat eind deze maand gewoon door.   
  scriptschrijversHollywoodstakingtv-series

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Quantum of Solace

  Quantum of Solace
  RTL 4 om 20:00 uur
  Bond (Daniel Craig) en M (Judi Dench) ondervragen meneer White (Jesper Christensen) die informatie heeft over de organisatie die Vesper chanteerde. Ze komen op het spoor van een bankrekening in Haiti waar Bond de mooie Camille (Olga Kurylenko) leert kennen. Ze brengt he in contact met Dominic Greene (Mathieu Amalric), een keiharde zakenman die een grote rol speelt in de misdaadorganisatie waar Bond achter aan zit. Op zijn zoektocht door Oostenrijk, Italië en Zuid Amerika komt Bond er achter dat Greene bezig is een deal te sluiten met generaal Medrano (Joaquin Cosio). Greene belooft hem het regime in een Latijn Amerikaans land omver te werpen en zodoende Medrano de leiding te geven. In ruil wil Greene slechts een stuk land hebben, waar hij uiteraard snode plannen mee heeft. Terwijl 007 probeert hem te stoppen, moet hij ook uit handen zien te blijven van de CIA, de terroristen en zelfs M.

  Zappen.blog.nl