Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Horizon mediabox ondanks problemen toch veelgebruikt

    De nieuwe UPC Horizon mediabox mag dan wel stevige kritiek vanwege langlopende problemen krijgen; hij wordt wel veel gebruikt.
    Jarco Kriek
    7 mei 2013
    comments 0
    Horizon mediabox ondanks problemen toch veelgebruikt

    De nieuwe UPC Horizon mediabox mag dan wel stevige kritiek vanwege langlopende problemen krijgen, maar de nieuwe mediabox wordt wel door veel UPC-klanten gebruikt.

    Belangenorganisaties Consumentenbond en COAX.NL voeren namens hun leden al enige maanden intensief met UPC overleg over het verbeteren van de werking en het gebruikersgemak van de nieuwe mediabox. UPC zegt dat na de eerstvolgende grote firmwareverbetering de grootste problemen met de Horizon mediabox tot de verleden tijd behoren. Ook gaat UPC alle gebruikers van de Horizon mediabox een nieuwe afstandsbediening leveren.

    Bijna 150.000 Horizon-boxen in gebruik

    Uit cijfers van het kabelbedrijf over het eerste kwartaal van 2013 blijkt dat 145.000 UPC-klanten een Horizon mediabox in gebruik hebben. Dat komt overeen dat één op de zeven UPC-klanten met een digitaal tv-abonnement bij UPC de Horizon mediabox gebruiken om naar digitale tv te kijken. In februari maakte UPC bekend dat er 100.000 Horizon mediaboxen door haar klanten werden gebruikt. In iets meer dan een maand tijd is het gebruik van de Horizon mediabox dus met 45.000 gestegen. In februari waren de huidige problemen met de nieuwe UPC-decoder al bekend.

    Verbetertraject

    UPC heeft in de afgelopen maanden een verbetertraject voor de Horizon mediabox ingezet. Door de updates verbeterde het wifi-signaal voor draadloos internet, de stabiliteit van de software en verbeterde de opnamenfunctionaliteit. Nog voor de zomer hoopt UPC de meeste problemen met de Horizon mediabox verholpen te hebben.

    UPCUPC NederlandHorizonmediaboxHDCI+ongecodeerd basispakketdigitaalanaloogTV StarterTV ExtraConsumentenbondCOAXCOAX.nl

    Reacties

  1. TV-TIP Pointer

    Pointer
    NPO 2 om 20:26 uur
    Nederlandse gemeenten komen slachtoffers van de toeslagenaffaire te hulp via een speciale ondersteuningsregeling. Omdat het Rijk geen landelijke regels aangeeft, zijn er echter grote verschillen tussen de gemeentes.

    TV-TIP Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

    Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?
    SBS6 om 20:30 uur
    Wanneer iemand zonder voorbereiding verkast naar een ander land om daar een nieuw leven op te bouwen, is de kans groot dat deze droom in duigen valt. Dat was het geval bij Anneke, die in Egypte wilde werken als haarstylist, maar ontdekte dat niemand behoefte had aan een kort-pittig paars kapsel. Teleurgesteld dacht zij nog eens goed na over haar toekomst en liet ons in spanning achter. In deze aflevering is te zien hoe het nu met haar gaat en of Anneke en blaffer Dana nog steeds in Egypte wonen.

    Interview