Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook bij alle tv-aanbieders te zien die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.
    Jarco Kriek
    19 juni 2012
    comments 0
    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook te zien bij alle tv-aanbieders die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.

    Glashart Media – een dochteronderneming van KPN Telecom – heeft de tv-zender in het pluspakket van Interactieve TV toegevoegd. Hierdoor is Horse & Country via voorkeuzekanaal 292 nu ook bij de tv-aanbieders XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Helden van Nu en Fieber te ontvangen.

    Paardensportzender start in Nederland

    Horse & Country is al langere tijd op de Engelse tv-markt actief. De Engelse versie is al enige tijd ongecodeerd via de Astra2-satelliet te ontvangen. Op 22 juni tijdens een persconferentie op het CHIO paardensportevenement in Rotterdam vindt de officiële lancering voor de Nederlandse tv-markt plaats. Horse & Country is een tv-zender waar paarden, de paardensport en de bijbehorende country-levensstijl centraal staan.

    Horse & CountryGlashart MediaCaiwayXMSLijbrandtEdutelOnsBrabantNetOnsNetNuenenOnsNetEindhovenKickXLSolconConcepts-ICTLijbrandt TelecomTweakHelden van NuFieberCHIORotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: Groenkijkers

    2Doc: Groenkijkers
    NPO 2 om 22:19 uur
    Waar sommigen slechts onkruid en ongedierte zien, zien anderen zeldzame insecten en woeste natuur. Als kind ergerde regisseur Sanne Rovers zich dood aan haar vader, die bij elk plantje dat hij tegenkwam stopte om het te bestuderen. Nu wil ze zélf zo naar de natuur leren kijken als haar vader. Samen duiken ze het weiland in, en tonen dat er heel veel te zien is als je maar geduldig bent en goed kijkt. Daarnaast volgt Sanne gewone Nederlanders die zich onvermoeibaar inzetten om ‘hun’ kleine stukjes natuur te beschermen.

    Interview