1. Nieuws

  Ikea introduceert meubel met geïntegreerde tv en bluray

  Woonwarenhuis Ikea heeft een televisiemeubel met geïntegreerde TV inclusief speakers en een blu-ray speler ontworpen. Deze Uppleva komt dit jaar en volgend jaar stapsgewijs op de markt.
  Jan-Hein Visser
  17 mei 2012
  comments 0
  Ikea introduceert meubel met geïntegreerde tv en bluray
  Woonwarenhuis Ikea heeft een televisiemeubel met geïntegreerde TV inclusief speakers en een blu-ray speler ontworpen. Deze Uppleva komt dit jaar en volgend jaar stapsgewijs op de markt. Het is daarmee de eerste Ikea TV.

  Ikea heeft altijd al een groot assortiment van TV meubels in de aanbieding waarbij het vervolgens passen en meten is om alles netjes weg te werken. Het Zweedse woonwarenhuis wil het klanten gemakkelijk maken door nu zelf een kant en klare multimedia set te gaan verkopen.

  Ikea Uppleva volgend jaar in Nederland

  De Uppleva kan door de gebruiker zelf worden uitgebreid met extra apparatuur, waarvan dan de kabels netjes en gemakkelijk kunnen worden weggewerkt. Het meubel zelf komt er in diverse samenstellingen en afmetingen evenals de TV en audio apparatuur apparatuur. Deze zal niet van een gerenommeerd merk zijn maar, zoals bij zoveel Ikea producten, van Chinese makelij en wel van TCL Multimedia. De speaker apparatuur is 2.1 kanaals inclusief een subwoofer, maar die kan buiten het meubel worden geplaatst. Wie het meubel als eerste wil hebben moet er in juni voor naar Zweden. Dit najaar volgt de introductie in andere Europese landen maar wereldwijd en in Nederland en België is dit pas voor 2013 gepland.

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl