1. Nieuws

  Ikea introduceert meubel met geïntegreerde tv en bluray

  Woonwarenhuis Ikea heeft een televisiemeubel met geïntegreerde TV inclusief speakers en een blu-ray speler ontworpen. Deze Uppleva komt dit jaar en volgend jaar stapsgewijs op de markt.
  Jan-Hein Visser
  17 mei 2012
  comments 0
  Ikea introduceert meubel met geïntegreerde tv en bluray
  Woonwarenhuis Ikea heeft een televisiemeubel met geïntegreerde TV inclusief speakers en een blu-ray speler ontworpen. Deze Uppleva komt dit jaar en volgend jaar stapsgewijs op de markt. Het is daarmee de eerste Ikea TV.

  Ikea heeft altijd al een groot assortiment van TV meubels in de aanbieding waarbij het vervolgens passen en meten is om alles netjes weg te werken. Het Zweedse woonwarenhuis wil het klanten gemakkelijk maken door nu zelf een kant en klare multimedia set te gaan verkopen.

  Ikea Uppleva volgend jaar in Nederland

  De Uppleva kan door de gebruiker zelf worden uitgebreid met extra apparatuur, waarvan dan de kabels netjes en gemakkelijk kunnen worden weggewerkt. Het meubel zelf komt er in diverse samenstellingen en afmetingen evenals de TV en audio apparatuur apparatuur. Deze zal niet van een gerenommeerd merk zijn maar, zoals bij zoveel Ikea producten, van Chinese makelij en wel van TCL Multimedia. De speaker apparatuur is 2.1 kanaals inclusief een subwoofer, maar die kan buiten het meubel worden geplaatst. Wie het meubel als eerste wil hebben moet er in juni voor naar Zweden. Dit najaar volgt de introductie in andere Europese landen maar wereldwijd en in Nederland en België is dit pas voor 2013 gepland.

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl