1. Nieuws

  Ikea Uppleva TV-meubel voorlopig alleen in België te krijgen

  Het door Ikea aangekondigde tv-dvd-meubel Uppleva is waarschijnlijk dit jaar nog niet in Nederland verkrijgbaar. Het kant-en-klare meubel is al wel in België te vinden.
  Jan-Hein Visser
  9 september 2013
  comments 0
  Ikea Uppleva TV-meubel voorlopig alleen in België te krijgen
  Het door Ikea aangekondigde tv-dvd-meubel Uppleva is waarschijnlijk dit jaar nog niet in Nederland verkrijgbaar. Het kant-en-klare meubel is al wel in België te vinden.

  Ondanks dat Ikea juist in Nederland (Delft) dé Ikea-Concept store heeft, is de Uppleva hier nog niet verkrijgbaar. Deze zou in 2013 op de markt komen, maar bronnen bij Ikea melden dat de liefhebber vooralsnog naar België zal moeten uitwijken omdat Nederland een lagere prioriteit heeft bij de introductie. In België is het meubel sinds mei te vinden. Er zit een 2.1 geluidssysteem, Blu-ray en een TV-scherm van de Chinese fabrikant TCL bij.

  Apparatuur integreren in meubels nieuw concept

  Ikea is niet de enige partij die heeft nagedacht over het integreren van audio- en televisie apparatuur in meubels. Zo heeft Radio Correct in Rotterdam aan de Bergweg hun vestiging vorig jaar omgebouwd tot 'Smart Wonen'. Daarbij gaat dit Rotterdamse bedrijf nog een stuk verder dan Ikea door de geheel inrichting in te passen met geschikte geluid- en videoapparatuur.
  Radio CorrectTV MeubelDVDBlu RayIkeaUpplevaBelgië

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl