1. Nieuws

  Ikea Uppleva TV-meubel voorlopig alleen in België te krijgen

  Het door Ikea aangekondigde tv-dvd-meubel Uppleva is waarschijnlijk dit jaar nog niet in Nederland verkrijgbaar. Het kant-en-klare meubel is al wel in België te vinden.
  Jan-Hein Visser
  9 september 2013
  comments 0
  Ikea Uppleva TV-meubel voorlopig alleen in België te krijgen
  Het door Ikea aangekondigde tv-dvd-meubel Uppleva is waarschijnlijk dit jaar nog niet in Nederland verkrijgbaar. Het kant-en-klare meubel is al wel in België te vinden.

  Ondanks dat Ikea juist in Nederland (Delft) dé Ikea-Concept store heeft, is de Uppleva hier nog niet verkrijgbaar. Deze zou in 2013 op de markt komen, maar bronnen bij Ikea melden dat de liefhebber vooralsnog naar België zal moeten uitwijken omdat Nederland een lagere prioriteit heeft bij de introductie. In België is het meubel sinds mei te vinden. Er zit een 2.1 geluidssysteem, Blu-ray en een TV-scherm van de Chinese fabrikant TCL bij.

  Apparatuur integreren in meubels nieuw concept

  Ikea is niet de enige partij die heeft nagedacht over het integreren van audio- en televisie apparatuur in meubels. Zo heeft Radio Correct in Rotterdam aan de Bergweg hun vestiging vorig jaar omgebouwd tot 'Smart Wonen'. Daarbij gaat dit Rotterdamse bedrijf nog een stuk verder dan Ikea door de geheel inrichting in te passen met geschikte geluid- en videoapparatuur.
  Radio CorrectTV MeubelDVDBlu RayIkeaUpplevaBelgië

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl