Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ilse DeLange en Ali B. in nieuw seizoen The Voice of Holland

    De vierde reeks van The Voice of Holland gaat de komende weken op tv de vrijdagavond domineren. Ilse DeLange en Ali B. debuteren als coach.
    Jarco Kriek
    30 augustus 2013
    comments 0
    Ilse DeLange en Ali B. in nieuw seizoen The Voice of Holland

    De vierde reeks van The Voice of Holland gaat de komende weken op tv de vrijdagavond domineren. Ilse DeLange en Ali B. debuteren als coach.

    Samen met Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis beslissen zij tijdens de Blind Auditions wie een plek naar het daaropvolgende onderdeel The Battle verdient. Uiteindelijk ligt daar een plek voor de live-uitzendingen van The Voice of Holland binnen handbereik. De talentenshow is de komende weken op vrijdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Het tv-programma stond de afgelopen jaren garant voor gemiddeld meer dan 2,5 miljoen kijkers per aflevering.

    The Voice vernieuwt

    Producent Talpa heeft ook dit jaar aanpassingen aan het The Voice tv-format doorgevoerd. In de Blind Auditions zijn de deelnemers nu ook voor het publiek niet zichtbaar. In de zogenaamde Blind-Blind-situatie wordt vanuit een hokje gezongen. Tevens zijn er nog enkele andere kleinere wijzigingen in het vierde seizoen zichtbaar. Ook dit jaar speelt internet een belangrijke rol tijdens The Voice of Holland. Zo kunnen kijkers met ThuisCoach – dat via apps ook voor tablet en smartphone beschikbaar is – weer actief aan het tv-programma deelnemen.

    The Voice of HollandThe VoiceTVOHRTL 4RTL4RTL NederlandThuisCoachIlseDeLangeAli BTrijntje OosterhuisMarco Borsat

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview