Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Inboedel It's winkels op veiling

    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht.
    Jan-Hein Visser
    22 februari 2011
    comments 0
    Inboedel It's winkels op veiling
    De inboedel van diverse It's winkels gaat via een openbare veiling site onder de hamer. Wellicht een kans voor gedupeerde consumenten om iets terug te halen, al kunnen zij ook bij Expert terecht. De electronicaketen It's maar ook de website Modern.nl en de winkels van Prijstropper, allen van Impact Retail, gingen recent failliet.

    Veilinghuis BVA-Auctions heeft in overleg met de curatoren de inboedel van drie vestigingen van It's online gezet. Later deze week volgen spullen van meer filialen. Of er een doorstart van enkele winkels komt is nog niet geheel duidelijk maar aan een overname wordt wel gewerkt. Hoe dan ook kan er vanaf woensdag worden geboden op koffiezetapparaten, navigatiesystemen, vaatwassers, tv-toestellen en vele andere elektronische apparaten en dat kan tot uiterlijk woensdag 2 maart.

    Gedupeerde consumenten, die zitten met vooruitbetaalde aankopen of vragen in verband met reparaties of garantie hebben weinig aan de veiling maar kunnen nog altijd terecht bij de (huishoudelijke-) elektronicaketen Expert. Ook in overleg met de curator bood expert aan om gedupeerde klanten van de failliete concurrenten It's en Prijstopper (maar niet van Modern.nl) deels uit de brand te helpen door hen de helft van de aanbetaling terug te vergoeden als ze bij Expert een gelijkwaardige aankoop verrichten.


    ItsExpertmodern.nlprijstopper

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview