Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Internetdienst Astra2Connect heet nu SES Broadband

    De satellietexploitant SES heeft sinds deze maand de benaming van de internetdiensten via satelliet gewijzigd van Astra2Connect naar SES Broadband Services. Dit om de link met SES beter uit te dragen.
    Jan-Hein Visser
    15 maart 2012
    comments 0
    Internetdienst Astra2Connect heet nu SES Broadband
    De satellietexploitant SES heeft sinds deze maand de benaming van de internetdiensten via satelliet gewijzigd van Astra2Connect naar SES Broadband Services. Dit om de link met SES beter uit te dragen.

    In Nederland en België is de firma Hertzinger sinds 1 maart 2010 de officiële dealer van de internetdienst van SES Astra, die sinds 1 maart 2012 onder de noemer SES Broadband door het leven gaat.

    Snelheidsverhoging internet via satelliet

    Eind vorig jaar kondigde SES Astra een snelheidsverhoging aan die in stappen zal worden opgevoerd naar 10 MbpS als maximum downloadsnelheid. Tevens wordt daarbij van de 28,2 graden oost gebruikgemaakt en zijn de maandabonnementen verlaagd.

    SES Broadband voor bedrijven en particulieren

    De internetdienst van SES Astra is vooral geschikt voor bedrijven en overheden in afgelegen gebieden, maar ook voor particulieren is de dienst veel toegankelijker geworden. Daarnaast wordt de footprint voor het aanbod ook sterk verbeterd voor gebruik in de maritieme sector via de nieuwste SES-satellieten.

    Grootste Breedbandnetwerk via satelliet

    Volgens SES Astra is de breedbanddienst via satelliet, die sinds 2007 beschikbaar is, met meer dan 80.000 aansluitingen de grootste in Europa. Door gebruik te maken van diverse satellieten van SES (waaronder de SES-satellieten en de Astra2) kan er ook, in combinatie met Voip en digitale televisie, een Triple Play-aanbod worden verzorgd.
    SESAstraAstra2connectSES Broadband Services

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview