Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Interview moeder Joran goed bekeken

    Met 1.481.000 kijkers naar 'De moeder van Joran spreekt' wist RTL 4 gisteren tot de top van de kijkcijferlijst door te dringen.
    23 juni 2010
    comments 0
    Interview moeder Joran goed bekeken
    Met 1.481.000 kijkers naar 'De moeder van Joran spreekt' wist RTL 4 gisteren tot de top van de kijkcijferlijst door te dringen.
     
    De uitzending van het interview met de moeder van Joran van der Sloot staat daarmee op een vierde plaats. Opvallend is dat er naar het interview veel meer is gekeken dan naar eerder in de maand op SBS 6 uitgezonden documentaires over Joran.
     
    Best bekeken was de WK-wedstrijd Griekenland-Argentinië met 2.413.000 kijkers. Naar de wedstrijd Ghana-Zuid-Korea die tegelijkertijd op Nederland 3 werd uitgezonden, keken volgens de Stichting Kijkonderzoek slechts 347.000 voetbalfans.

    's Middags keken op Nederland 1 1.337.000 mensen naar Frankrijk-Zuid-Afrika, terwijl de wedstrijd die op dezelfde tijd op Nederland 2 werd uitgezonden, Mexico-Uruguay, 217.000 kijkers trok.

    De Journaals van 18.00 en 20.00 uur staan in de top 3 van dinsdag met respectievelijk ruim 1,7 en ruim 1,5 miljoen kijkers.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    Joran van der SlootmoederspreektinterviewRTL 4WK

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview