1. Nieuws

  Israëlische nieuwszender i24 ook op Astra1-satelliet

  De commerciële internationale nieuwszender i24 moet een Israëlische kijk op wereldgebeurtenissen gaan geven. De nieuwszender is nu ook via de Astra1-satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  14 juni 2013
  comments 0
  Israëlische nieuwszender i24 ook op Astra1-satelliet

  De commerciële internationale nieuwszender i24 moet een Israëlische kijk op wereldgebeurtenissen gaan geven. De nieuwszender is via de Astra1-  en Hotbird-satelliet te ontvangen.

  Het is het begin van een multimedia-platform dat vanuit de Israëlische havenstad Jaffa wordt opgebouwd. Naast satellietverspreiding via de Hotbird-satelliet voorziet de nieuwszender in de toekomst wereldwijde verspreiding via meerdere satellieten. Via de Hotbird-satelliet bereikt i24 grote delen van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

  Drie taal edities i24

  i24 is op dit moment in een Engelse - en Arabische taaleditie via de satelliet beschikbaar. Later dit jaar wordt een Franse taaleditie gepresenteerd. Naast satellietverspreiding vormt internet een belangrijk onderdeel van de strategie. Niet alleen via de internetsite www.i24news.tv maar ook via apps voor tablets en smartphones probeert de nieuwszender het Israëlisch geluid over de wereld te verspreiden.

  i24 ongecodeerd op Hotbird-satelliet

  i24 is ongecodeerd via de Hotbird-satelliet op 13 graden oost te ontvangen. De uitzendfrequentie is 11.470 GHz V – 27500 – 5/6. 

  Update: i24News is nu ook via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost via de uitzendfrequentie 11.068 Ghz V - 22000 - 5/6 ongecodeerd te ontvangen.
  i24nieuwszendernieuwsIsraëlsatellietHotbirdEutelsati24 NewsEngelsArabischFransEnglishFrenchArabicinternettabletsmartphone
 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl