1. Nieuws

  Israëlische nieuwszender i24 ook op Astra1-satelliet

  De commerciële internationale nieuwszender i24 moet een Israëlische kijk op wereldgebeurtenissen gaan geven. De nieuwszender is nu ook via de Astra1-satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  14 juni 2013
  comments 0
  Israëlische nieuwszender i24 ook op Astra1-satelliet

  De commerciële internationale nieuwszender i24 moet een Israëlische kijk op wereldgebeurtenissen gaan geven. De nieuwszender is via de Astra1-  en Hotbird-satelliet te ontvangen.

  Het is het begin van een multimedia-platform dat vanuit de Israëlische havenstad Jaffa wordt opgebouwd. Naast satellietverspreiding via de Hotbird-satelliet voorziet de nieuwszender in de toekomst wereldwijde verspreiding via meerdere satellieten. Via de Hotbird-satelliet bereikt i24 grote delen van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

  Drie taal edities i24

  i24 is op dit moment in een Engelse - en Arabische taaleditie via de satelliet beschikbaar. Later dit jaar wordt een Franse taaleditie gepresenteerd. Naast satellietverspreiding vormt internet een belangrijk onderdeel van de strategie. Niet alleen via de internetsite www.i24news.tv maar ook via apps voor tablets en smartphones probeert de nieuwszender het Israëlisch geluid over de wereld te verspreiden.

  i24 ongecodeerd op Hotbird-satelliet

  i24 is ongecodeerd via de Hotbird-satelliet op 13 graden oost te ontvangen. De uitzendfrequentie is 11.470 GHz V – 27500 – 5/6. 

  Update: i24News is nu ook via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost via de uitzendfrequentie 11.068 Ghz V - 22000 - 5/6 ongecodeerd te ontvangen.
  i24nieuwszendernieuwsIsraëlsatellietHotbirdEutelsati24 NewsEngelsArabischFransEnglishFrenchArabicinternettabletsmartphone
 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl