1. Nieuws

  Israëlische president Shimon Peres bij College Tour

  De Israëlische president en Nobelprijswinnaar Shimon Peres is vrijdagavond te zien in NTR College Tour. De studenten en presentator Twan Huys stellen kritische vragen.
  Jan-Hein Visser
  4 oktober 2013
  comments 0
  Israëlische president Shimon Peres bij College Tour
  Foto: ANP
  De Israëlische president en Nobelprijswinnaar Shimon Peres is vrijdagavond te zien in NTR College Tour. De studenten en presentator Twan Huys stellen kritische vragen.

  De 90-jarige Shimon Peres speelt al decennialang een hoofdrol in de wereldpolitiek. Afgelopen week was hij voor een officieel bezoek aan koning Willem-Alexander en diverse instanties in ons land. Tijdens zijn bezoek maakte Peres tijd vrij om Twan Huys en een groep studenten te woord te staan.

  Peres exclusief bij College Tour

  Het is redelijk bijzonder dat de Israëlische president zo'n uitgebreid interview geeft in Nederland en College Tour was de enige die dit voorrecht kreeg. Peres is al sinds 1959 een vaste waarde in de Israëlische politiek. Hij zit vele jaren in het parlement, onder meer als partijleider van de Arbeidspartij, afgewisseld met diverse ministeriële posten. Hij is gedurende zijn loopbaan onder meer premier, vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken. Sinds 2007 is hij president van Israël. Hij ontving al eens de Nobelprijs voor de Vrede. College Tour is vrijdag 4 oktober om 20.25 uur bij de NTR op Nederland 3 te zien.
  Shimon PeresIsraëlNRTCollege TourTwan Huysinterviewpresident

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund

  UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund
  Veronica om 20:00 uur
  Live de westrijd van UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund.

  Zappen.blog.nl