1. Nieuws

  Israëlische president Shimon Peres bij College Tour

  De Israëlische president en Nobelprijswinnaar Shimon Peres is vrijdagavond te zien in NTR College Tour. De studenten en presentator Twan Huys stellen kritische vragen.
  Jan-Hein Visser
  4 oktober 2013
  comments 0
  Israëlische president Shimon Peres bij College Tour
  Foto: ANP
  De Israëlische president en Nobelprijswinnaar Shimon Peres is vrijdagavond te zien in NTR College Tour. De studenten en presentator Twan Huys stellen kritische vragen.

  De 90-jarige Shimon Peres speelt al decennialang een hoofdrol in de wereldpolitiek. Afgelopen week was hij voor een officieel bezoek aan koning Willem-Alexander en diverse instanties in ons land. Tijdens zijn bezoek maakte Peres tijd vrij om Twan Huys en een groep studenten te woord te staan.

  Peres exclusief bij College Tour

  Het is redelijk bijzonder dat de Israëlische president zo'n uitgebreid interview geeft in Nederland en College Tour was de enige die dit voorrecht kreeg. Peres is al sinds 1959 een vaste waarde in de Israëlische politiek. Hij zit vele jaren in het parlement, onder meer als partijleider van de Arbeidspartij, afgewisseld met diverse ministeriële posten. Hij is gedurende zijn loopbaan onder meer premier, vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken. Sinds 2007 is hij president van Israël. Hij ontving al eens de Nobelprijs voor de Vrede. College Tour is vrijdag 4 oktober om 20.25 uur bij de NTR op Nederland 3 te zien.
  Shimon PeresIsraëlNRTCollege TourTwan Huysinterviewpresident

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Zappen.blog.nl